Agenda jaarvergadering

Beste leden en ouders van jeugdleden,

Hierbij nodigt het bestuur van volleybalvereniging Far Ut je uit voor de jaarvergadering op woensdag 29 mei 2019.

Hierbij de uitnodiging met agenda. Tevens de notulen van vorig jaar, de vernieuwde statuten, het huishoudelijk regelement en de privacyverklaring.

We hopen op jullie komst!

Er is echt helemaal niks meer aan te doen: onze A-toppers zijn kampioen!!

Wát een schitterende week hebben we als club beleefd! Na het kampioenschap voor de C-meiden was het vrijdagavond de beurt aan onze A-toppers. Ze hadden nog 1 setje nodig om een enerverend seizoen op grandioze wijze af te sluiten. En die pakten ze meteen in IJlst, waar ze door zeker wel zeventig supporters werden gesteund!

Met 4 punten voorsprong op VC Sneek, moesten onze oudste junioren naar IJlst, om op een trainingsavond van Stanfries (in de grote zaal was zaterdag het karategala) het bevrijdende puntje op te halen. We wisten natuurlijk dat het mogelijk moest zijn – en zeker na de klinkende overwinning op Workum had iedereen er vertrouwen in. Maar je weet ook: een kampioenswedstrijd is een kampioenswedstrijd en het moet eerst allemaal nog wel even gebeuren! En inderdaad: terwijl Dagmar onvermoeibaar op de grote trom sloeg en ook Margriet, Ylsa en álle anderen yellden en juichten en prachtige borden omhoog hielden – startten de meiden van coach Karin bloednerveus. Ze kwamen zelfs met 7-1 achter..

Gelukkig kregen ze toen de zenuwen onder controle. Alle meiden gingen steeds beter spelen en hoplakee: daar kwam de setwinst aan! Met een ijzersterke Hiltje aan serve werd meteen zaken gedaan: 16-25 en olé, olé: Far Ut A1 is kampioen!! Alle supporters juichten mee en Hans reed al stiekem naar de boerderij om de inmiddels mooi versierde ‘platte kar’ op te halen. Ondertussen hielden de meiden de koppies erbij en werden een paar mooie spandoeken opgehangen. De Stanfries-coach voelde zich na de twee volgende setzeges voor Far Ut geroepen om voor de tribune om stilte te vragen… Nou, vooruit dan maar, het varkentje was toch allang gewassen door onze heldinnen. En dat het nog 3-1 werd, lekker belangrijk! Mooi was nog de publiekswissel voor onze topspeelster Ilsa!

Daarna kon het feest beginnen. Dat begon al in de zaal. Er waren tuten, mooie woorden en slingers en in de kantine werden Janice, Trijnilda en Karin in het zonnetje gezet. Daarna als een speer naar de schitterend versierde platte kar! Als Max Verstappen himself reed Hans de feestgangers naar en door Jutrijp en Hommerts – de boys volgden trouw op de fiets! In het dorpshuis kon het feest pas goed beginnen. De C-toppers werden gehuldigd, de volleybalkampioenen van THOR (Tot Heil Onzer Ribbekast) mochten tot hun grote vreugde ook even op de kar, er was het voetbal-draaiend rad en Ere Zij God verhoogde de sfeer door spontaan een riedel feestmuziek te spelen! Vanuit Workum droeg sponsor en fan Robert een steentje bij door te melden dat zijn meiden met 4-0 van Sneek hadden gewonnen.

Wat hebben onze toppers uiteindelijk nog een grote voorsprong genomen in de eerste klasse! Ze speelden in 20 wedstrijden 83 punten bij elkaar! Er werden 65 sets gewonnen en 16 verloren. Er werden in totaal 1955 punten gemaakt en 1522 ge-incasseerd. Dat is per wedstrijd gemiddeld 97,7 punten zelf gemaakt en 76,1 tegen. Hoezo de verdiende kampioen!!!

Meiden, namens alle supporters, bedankt voor dit geweldige seizoen! Anouk, Karlijn, Ytje, Sam, Hiltje, Myrthe, Annemarije en Ilsa: het was geweldig. Ook Karin, Janice en Trijnilda enorm bedankt! Wat hebben jullie het allemaal geweldig gedaan, ook na die vervelende zaterdag die gelukkig goed is afgelopen! Grote klasse!

De kampioenen poseren in hun gave shirts en vertrekken daarna op de kar naar ons dorp!

C-toppers: KAMPIOEN!!!

Zaterdag 6 april moesten wij spelen tegen Thriantha. We hadden er zin in want als we 1 set zouden pakken dan waren we kampioen!

De wedstrijd begon een beetje gespannen en de eerste set verloren we met 22- 25.

De tweede set gingen we er tegen aan en die wonnen we met 25-16, yes we waren kampioen!!!

De ouders hadden hele leuke shirts voor ons geregeld en die mochten we aan doen. Zo hebben we de rest van de wedstrijd verder gespeeld.

De derde en vierde set wonnen we met 25-12 en 25-17. De wedstrijd was afgelopen dus tijd voor een feestje.

Wat we niet wisten was dat ze een kar voor ons hadden klaargemaakt, dus met zn allen, ook de coaches en Janice, op de kar door Hommerts-jutryp! Daarna nog naar het dorpshuis de A’s aanmoedigen, die hadden gewonnen met 4-0 (en kunnen volgende week ook kampioen worden).

Het was een hele leuke dag. Bedankt supporters, Anneke, Trijnilda en Janice, we hopen dat jullie er allemaal volgend jaar weer bij zijn!

Groetjes Sanne

Wat een mooi feest!!!

A-toppers: nog 1 set

Na het geweldige werk van onze C-meiden, was het zaterdag de beurt aan onze A-toppers. Zij speelden thuis de belangrijke wedstrijd tegen SVW uit Workum. Die ploeg (gecoacht door oud-dorpsgenoot Robert van Netten, tevens sponsor van Far Ut) had ook nog kans op het kampioenschap. Tegelijkertijd werd de wedstrijd tussen de nummers 2 en 3 gespeeld tussen VC Sneek en Oeverzwaluwen. Super Saturday dus!

Terwijl de C-kampioenen op de kar richting Jutrijp-Hommerts reden – en later de A-ploeg kwamen aanmoedigen in hun prachtige shirts! – gingen de meiden van coach Karin prima uit de startblokken! Hiltje, Myrthe, Karlijn, Sam, Ytje, Anouk, Annemarije en Ilsa wonnen de eerste set met 25-14. Daarna werd het heel spannend en werden op het volle tribune-podium heel wat zweetdruppeltjes verspeeld! Maar de Far Ut-toppers wonnen met 26-24 en dat was natuurlijk prachtig. Daarna werd het 25-11, en dat in zo’n zware wedstrijd! De meiden van Karin en Janice (onze toptrainster was erbij!) hadden ook wel zin in de vierde set en het vijfde wedstrijdpunt. Ze bleven bij de les en wonnen knap met 25-23. 5 volle punten erbij!

Daarna kwam de uitslag Sneek-Oeverzwaluwen binnen. 3-1 voor Sneek. Dat betekent dat Workum en Oeverzwaluwen ons niet meer in kunnen halen. Sneek staat 5 punten achter, met nog 1 wedstrijd te spelen. Die wedstrijd is komende vrijdagavond. Onze A-meiden spelen vanaf 18.15 uur in de sporthal van IJlst tegen Stanfries. Far Ut heeft nog 1 set nodig om de competitie definitief te winnen! Kom ze vrijdag gerust aanmoedigen!

Karin spreekt de A-toppers toe tijdens een time-out in de wedstrijd tegen workum.

A-toppers winnen knap

De A-meiden hebben het zaterdag weer goed gedaan. Na een lastige week vol verdriet en emoties werd de draad geweldig opgepakt. Thuis werd mooi met 3-1 gewonnen van DBS uit Balk. Onze meiden staan hierdoor weer bovenaan, het is prachtig!

Het was knap wat onze A’s in hun achttiende wedstrijd lieten zien. De steun van het volle podium mocht er ook weer zijn en wat was het mooi dat Wesley er ook was! Na zijn pech van een week eerder wilde hij er bij zijn om Myrthe en de andere meiden te supporteren!

Hij bracht geluk want de eerste drie sets speelden onze meiden erg goed. Mooie servebeurten (Anouk, Myrthe!), goede passes, blocks en knappe aanvallen, allemaal. Via 25-20, 25-9 en 25-11 ging het snel naar drie gewonnen sets. Daarna zat het niet allemaal meer mee en kregen we een paar puntjes niet waar we ze wel hadden kunnen hebben (20-25). Maar door de 3-1 overwinning staat Far Ut wel weer aan de kop en dat is hartstikke mooi! Ga zo door meiden, jullie weten wat jullie kunnen en het gaat poerbest!

Een mooie serve van Annemarije!

Dames 1 pakt helaas geen punt(en)

Onze laatste thuiswedstrijd alweer van dit seizoen, en onze een na laatste wedstrijd. 
We staan nu op de zevende plek, maar we kunnen nog een plekje omhoog en dat is natuurlijk mooi mee genomen om als zesde te eindigen. Hoe dan ook we moeten aan de bak, Bolsward komt vanavond op bezoek en die staan niet voor niks tweede.  

Met een volle tribune (super) beginnen we de eerste set, na een beste eerste service is de toon wel gezet door Bolsward. Dit is echt wel even een tandje hoger dan we de laatste weken gewend waren.  
Bolsward had snel spel, mooie passes en goede service, daarbij speelden ze gewoon ook heel slim, waar bij ons een gat open lag werd dat door hun meteen opgemerkt en scoorde ze de een na de andere punt. Wij hadden zelf de eerste set moeite om dit tempo bij te houden en hadden helaas ook geen service druk. Uitslag eerste set 13-25.

Tweede set werd al iets beter maar ook had Bolsward de touwtjes nog  in handen. Deze set verloren we met 14-25 

Nou, warm waren we inmiddels wel en de derde set verliep al stukken beter, zelf scoorden we met mooie aanvallen en betere service. Bolsward kreeg ook het swit en moesten scherp blijven want we liepen aardig gelijk op. Helaas lukte het ons net niet om deze set te pakken, maar met 22-25 was dit wel een gelijkwaardige uitslag. 

Op naar de vierde set, met klotsende oksels inmiddels ging ook de vierde set gelijk op, zelfs nog met een voorsprong! Bolsward liet hier en daar wat steekjes liggen en wij scoorden door ook in gaten en hoeken te spelen. Het werd behoorlijk spannend en het liep maar gelijk op, toch konden we de strijd niet volhouden, het werd 20-25 , maar een mooie pot was het zeker !  
Publiek bedankt en misschien tot 12 april in Woudsend , aanvang 21.00 

Groetjes Evelien 


Meisjes C: De nr. 1 tegen de nr. 2

Zaterdag 23 maart moesten we uit tegen de nummer 2, Bolsward MC 1.

Volgens mij was Bolsward een beetje bang voor ons en hadden daarom weinig publiek. Wij hadden daarintegen heel veel publiek mee!!

De eerste set was heel spannend en het ging gelijk op, het werd 25-27, dus 1-0 voor ons!

De tweede set hadden we wat meer moeite, de pass was niet goed, waardoor we niet goed konden aanvallen. Eindstand 25-16 voor Bolsward. Stand 1-1.

De derde set ging alweer wat beter, het bleef nog wel heel spannend. De passen gingen beter en de opslagen gingen perfect! 19-25 voor ons en dus 1-2.

De vierde set ging allemaal weer wat lastiger. Boslward wou natuurlijk een 5 setter (Bolsward moest van ons winnen om nog kampioen te kunnen worden). Maar daar kwam niks meer van, omdat we 21-25 hebben gewonnen en de 4 punten waren voor Far ut!

Zaterdag 6 april moeten we de laatste wedstrijd spelen, thuis in IJlst om 15uur en als we dan 1 set pakken dan zijn we Kampioen!

Hopelijk komen jullie allemaal kijken en tot 6 april!

Groetjes, Jetske

Dames 1 speelt wisselvallig

Dames 1 vertrok vrijdag 22 maart om 18:00 uur richting Balk voor de wedstrijd D.B.S. DS 4 – Far Ut DS 1.

We mochten op het middelste veld spelen, tussen links 20 joelende meisjes C en rechts 15 zingende meisjes A. En ook nog goed opletten welk fluitsignaal van onze scheidsrechter kwam.

We begonnen redelijk. Iedereen moest er even inkomen en we keken later tegen een achterstand aan. Hiervoor zijn we niet naar Balk gekomen… Punt voor punt kwamen we weer dichterbij en tenslotte wonnen we deze set met 12-25.

In de tweede set, 2 frisse speelsters erin, en ook de tegenstander had flink gewisseld. Een opslagserie van Ilse, daarna een serie van Hedwig en tot slot nog een lange serie van Ylsa en de set was al voorbij…3-25!!! Dit ging wel heel gemakkelijk.

Nou kom maar op dachten we de derde set, helaas pakte dat anders uit. Bij ons weer 2 wissels en zo ook bij de tegenstander. D.B.S. draaide nu op volke toeren en wij begonnen wat te ‘pielen’. Wat misverstandjes, foutjes, uit bleek toch in en ga zo maar door. Allemaal probeerden we er nog wat van te maken maar het was te laat, 25-21.

Potverdikke, en dit na zo’n winst van 3-25. We wilden deze set weer in ons voordeel, maar de vierde set was helaas wat een kopie van de derde set. Bij D.B.S. ging het allemaal goed en bij ons net niet goed genoeg. De hele set tegen een achterstand aangekeken en uiteindelijk weer 25-21.

Dus moest er ook nog een vijfde set aan te pas komen 🙁 De bodem van energie kwam een beetje in zicht, maar vol goede moed begonnen we aan de 5e set. Eline mocht van de scheidsrechter kiezen voor opslag?! dus greep die kans met beide handen. Helaas ging deze in het net, was dat de straf omdat de thuisploeg bij de 5e set de opslag hoort te krijgen? Wederom weer snel een achterstand, we kwamen nog wel even in de buurt met 2 punten verschil, maar daarna zette D.B.S. door en won ook deze set met 15-9.

Jammergenoeg dus maar 2 puntjes voor ons mee naar Hommerts. Qua stand maakt het niks uit, we kunnen niet veel verder omhoog klimmen en hooguit nog 1 plekje zakken.

Publiek weer bedankt voor jullie aanwezigheid! Volgende week 29 maart spelen we alweer de laatste thuiswedstrijd, om 19:30 tegen de nummer 2, vc Bolsward. We hopen weer op een volle tribune.

Groetjes, Hedwig

A-junioren pakken weer de punten

De A-meiden hebben zaterdag opnieuw gewonnen. In ons eigen dorpshuis werd De Griffioen met 4-0 geklopt. In Wolvega was gebleken dat dit best een lastige ploeg kon zijn voor onze meiden, maar nu hielden ze de koppies er goed bij en wonnen met 25-22, 25-14, 25-10 en 25-20.

Zodoende bleven deze toppers aan de kop van de eerste klasse F. Far Ut heeft na 16 wedstrijden 70 punten. Dan komen VC Sneek en Oeverzwaluwen uit Koudum met 66 uit 17. SVW uit Workum heeft 65 punten na 17 wedstrijden. Er moeten 20 wedstrijden worden gespeeld.

Coach Karin spreekt de A-meiden toe in een time-out.

C1: Op naar de kampioenswedstrijd?

Wij (Far Ut MC 1) moesten 16 maart 2019 volleyballen tegen Oostermoer MC 1. Het beloofde  een spannende wedstrijd te worden, want de laatste 3 wedstrijden zijn in gegaan en wij staan nu nog boven aan.

De wedstrijd, Far Ut- Oostermoer, waar we de hele week al naar verlangden begon langzaam werkelijkheid te worden. Er was eerst nog wat verwarring over in welke zaal we moesten spelen, maar toen we eenmaal begonnen waren liep het lekker.

De eerste set. We hadden afgesproken dat we er gelijk voor zouden gaan, want vaak moeten we de eerste set nog een beetje inkomen, maar vandaag was het wel anders. Zoals ik zei waren we meteen los. We verdedigden goed en maakten het af met een mooie smash of een prikbal. We wonnen die set ook met 25-12.

De tweede set. Deze ging al wat moeizamer. We deden ons best wel, en het ging ook wel goed, maar toch nog niet perfect. De pass kwam nog niet mooi bij de spelverdediger. Hierdoor konden we het niet goed afmaken. Uiteindelijk hadden we nog wel gewonnen met 25-20. Op naar de derde set!

We wisten nu dat Oostermoer wel wat kon en dat we dus flink aan de bak moesten. We begonnen lekker maar zakten steeds verder af. Op een gegeven moment stonden we achter. Er moet nu wel wat gebeuren zeiden de coachen en gelijk hadden ze. Oké we hadden een time-out gehad en gingen er weer tegenaan. Het ging steeds een beetje beter. En ja hoor we hebben ze weer ingehaald. Het was kantje boord maar we hadden het gered. 27-25. We hadden nu al 4 punten binnen gehaald, maar we gingen voor de 5 punten.

Dus de laatste set. Alles wat we in ons hadden moesten we nu geven om de laatste set ook te winnen. Dit was ons gelukt. We gingen aanvallen en zochten de hoekjes op en dat werd ons beloond met een mooie overwinning van de vierde set. 25-17. Yes 5 punten in the pocket! Op naar de volgende wedstrijd!

Volgende week zaterdag 23 maart 2019 om 16:00 uur moeten we een bloedstollende kampioenswedstrijd spelen, de nummer 1 tegen de nummer 2, in Bolsward. Wilt u bij deze spannende wedstrijd aanwezig zijn? Kom dan vooral kijken. We kunnen uw steun goed gebruiken. Hopelijk tot volgende week. 

Groetjes 

#5 Frieda.

De wedstrijd kan bijna beginnen.
Vele ouders, broertjes/zusjes en pake’s en beppe’s zitten er klaar al voor.

Meisjes-A doen het weer goed

De meisjes-A moesten zaterdag, als koploper, naar Blauwhuis. Naar de meisjes van Punt Ut, de nummer laatst. Die ploeg had nog maar zes sets gewonnen dit seizoen, maar de meiden van Karin wisten van de thuiswedstrijd dat ze op hun hoede moesten zijn. Geen onderschatting, want elk punt telt.

Ze gingen dan ook meteen goed van start. na de 25-12 setzege werd knap doorgezet. Mooi om te zien dat de meiden hun concentratie kunnen vasthouden. Na de 25-19 werd het pittiger, want Anouk moest naar de bank. Sneu: Anouk kreeg weer last van haar knie-en. Dat betekende wat omzettingen in het veld en het ritme raakte iets verstoord. Maar gelukkig was daar onder andere Sam, die snel moest invallen, meteen een beste pass had en vervolgens ijzersterk serveerde. Na de 25-18 moest ook de vierde set nog gepakt worden. Dat was even de tanden op elkaar, Karin moest veel praten om de meiden op de juiste plekken te houden, maar het lukte knap: 25-22 en weer de volle mep. Klasse gedaan! En Anouk: sterkte, kom op hoor!

Het begin van een mooie aanval. Myrthe passt.
Na de goede pass kan Karlijn kiezen…
Het wordt Anouk en zij slaat prima raak!

D1 pakt mooie punten

Vrijdag 22 februari speelden wij in Oppenhuizen met 9 dames tegen Top en Twel Dames 1. Onze trainster Claudia Tesselaar was weer onze coach deze avond.

We starten de eerste set erg sterk. Wij wisten de bal goed op te vangen en konden lekker aanvallen. We kwamen al gauw op een voorsprong en zo wonnen we de eerste set met 25-21.

De tweede set gingen we van start met dezelfde opstelling. Wij waren erg fel en daarmee konden we veel punten scoren. De tweede set eindigde met een positieve uitslag voor ons. 25-16.

De 3e set begonnen we met een sterke serve van onze spelverdeelster Anneke. Onze tegenstanders hadden moeite met deze harde opslag. Zo stonden we al snel op een mooie voorsprong. De opslag ging naar de andere kant. Nu waren de dames van Top en Twel weer wat feller en liep het aan onze kant wat minder. Van een 10-2 voorsprong was het al snel 10-10. Het ging weer gelijk op. Na een aantal fouten aan onze kant was deze set al snel gewonnen door onze tegenstander. Deze set eindigde met 25-16.

Hier baalden wij enorm van, in de eerste twee sets waren wij veel sterker. Wij gingen wat wissels inzetten en met wat frisse speelsters vanaf de bank starten wij de vierde set.

Nadat het 2-1 stond waren de tegenstanders erg gedreven om door te zetten. Gelukkig wisten wij daar niet in mee te gaan. Wij speelden ons eigen spel, maakten mooie punten en maakten de wedstrijd af met een winst van 25-13.

Met deze 3-1 overwinning gaan wij met 4 mooie punten naar huis. Hiermee blijven we de 6e positie houden, met in totaal 38 punten.

Met dank aan onze coach Claudia en natuurlijk onze trouwe supporters die weer aanwezig waren. Super!

Onze volgende wedstrijd spelen we in Sint Nicolaasga op donderdag 7 maart om 20:00 uur. Deze wedstrijd hadden wij nog te goed en wordt daarom op deze doordeweekse avond ingehaald. Iedereen is van harte welkom om ons aan te moedigen!

Groeten Janita

D1 wint nipt van hekkensluiter

Op vrijdag 8 februari stond de wedstrijd tegen Oudehaske D1 op het programma. Oudehaske had tot dusver in de competitie nog maar 1 punt behaald in 13 wedstrijden en stond onderaan in het klassement, dus wij gingen vol zelfvertrouwen richting Oudehaske. We gingen voor 5 punten, dat was duidelijk. 

We moesten het vandaag doen zonder coach omdat Antsje er- in verband met haar zwangerschap (destijds)- mee was gestopt en onze trainster Claudia kon er vandaag niet bij zijn.

Zoals inmiddels velen van jullie al weten is onze teamgenoot Antsje op 12 februari bevallen van een gezonde zoon, genaamd Levi Gerard Tesselaar. Alles gaat goed met zoon, moeder en vader. Nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon!

We gingen van start. We begonnen niet sterk. We maakten wat foutjes en de tegenstander bleek toch sterker dan verwacht. Dit zal ons toch niet gebeuren, dachten wij. We deden ons best, maar het ging niet. We verloren de eerste set helaas met 25-23. 

De tweede set gingen we van start met drie ander spelers. Dat pakte goed uit. We speelden beter, maar de tegenpartij bleef best sterk. Ze waren sterk in de verdediging en onze aanval leverde niet genoeg resultaat op. Gelukkig hebben we de tweede set gewonnen met 25-20.

Door de overwinning in de tweede set gingen we de derde set van start met dezelfde opstelling in de hoop om hetzelfde resultaat te bereiken. Gelukkig was dat een goede zet. We hebben gewonnen met 25-19.

We stonden nu 2-1 voor, dat is mooi. Nu de laatste set. We gingen nu voor het maximaal haalbare in deze wedstrijd, de volle 4 punten. We begonnen redelijk, maar niet overtuigend. De tegenpartij bleef sterk in de verdediging en wij maakten het niet af. Helaas.. helaas. De vierde set verloren we met 18-25, het stond nu 2-2. Dit betekende een 5e set.

We baalden enorm. We moesten en zouden dat 3e puntje binnenslepen. We kunnen toch niet verliezen van de hekkensluiter van deze competitie??

We begonnen de 5e set prima. We kregen een aardige voorsprong, nu vasthouden. Dat lukte helaas niet zo goed. Ze kwamen steeds dichterbij, maar gelukkig hebben we deze set net weten te pakken, met een eindstand van 13-15! We waren zo blij met deze laatste set! Wel waren we erg teleurgesteld over onze prestatie. We kunnen beter, maar hebben het niet laten zien. Uiteindelijk was het dus 3-2 in ons voordeel. Met 3 punten gingen we naar huis.

We staan nu 6e in de competitie van 11 teams. De twee teams onder ons zitten ons op de hielen, het scheelt maar weinig punten. We moeten de volgende wedstrijd dus punten pakken! We moeten dan tegen het team dat op de 9e plek staat. 

Onze volgende wedstrijd spelen we vrijdag 22 februari a.s. om 20.30 uur in Oppenhuizen met als tegenstander Top en Twel DS 1. We gaan dan weer knallen!! 

Iedereen is van harte welkom om ons aan te moedigen!

Groetjes, Sara

Meisjes C winnen ook bij Duitse grens

We moesten zaterdag 16 februari naar het Musselkanaal. 

De eerste set hebben we 25-18 gewonnen. Maar we hadden eerst een hele voorsprong en toen kregen we een dikke tegenslag van het Musselkanaal.

De tweede set hebben we 25-9 gewonnen. De scheid was een beetje partijdig, maar we hebben de set wel gewonnen.

De derde set hebben we met 25-14 gewonnen. De spelers van het Musselkanaal waren zelfs zo bang voor hun eigen coach, dus door hun coach gingen hun niet beter spelen.

De laatste set hebben we met 25-11 gewonnen. De spelers van het Musselkanaal waren nogal moe geworden, maar toch hebben ze een paar punten gepakt. 

Groetjes Iris Hoekstra

Far Ut warmt zich op na een lange autorit van 1,5 uur.