Beleef SMASHBAL bij VC Sneek!  

Op zondag 14 januari 2024 vindt de derde spetterende clinic plaats in de Sporthal  Schuttersveld vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur. Daar gaan we met verder met SMASHBAL: een  nieuwe vorm van volleybal waarbij het draait om vooral SMASHEN! 

Deze gratis clinic is bestemd voor de jeugdleden van 6 t/m 14 jaar van alle volleybalclubs in onze gemeente en met name jongens. Maar, meisjes zijn ook van harte welkom!!! We kunnen circa 50  volleyballers een onvergetelijke middag bezorgen! VC Joure heeft het te pakken! Schrijf je NU in middels dit formulier: https://vcsneek.nl/smashbal/  Deze mooie volleybalmiddag mag je gewoon niet missen! Kijk naar het filmpje en je wordt meteen enthousiast. Jij als volleyballer bent  van harte welkom!!!  Je kunt ook onze after movie bewonderen op https://we.tl/t-BJLSrCJ7t1

RABO CLUB SUPPORT LEVERT €687,21 OP!

Volleybalvereniging Far Ut ontvangt €687,21 van de Rabo Club Support.

Iedereen bedankt voor het stemmen!

De andere clubs hebben ook mooie bedragen gekregen!

HJSC – €782,80

De Boppeslach – €623,50

Fanfare EZG – €464,21

Sinterklaascommissie – €336,78

De theatervoorstelling over positief coachen!

Theatervoorstelling voor ouderstrainers / coaches en bestuurs- en commissieleden bij alle sportclubs in de gemeente Sudwest Fryslan.

Kinderen trainen en coachen kan een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op zondagmiddag 20 november 2022 in Sneek te zien is voor alle sportclubs in de gemeente Súdwest-Fryslân. 

In de voorstelling zien we Maarten, die natuurlijk graag wil dat zijn zoon Sander goed presteert in de sport en op school. Daarom doet hij zijn uiterste best om hem zo goed mogelijk te begeleiden. Maar in de praktijk blijkt dat nog niet zo makkelijk te zijn…

Deze voorstelling is van stichting Positief Coachen, bekend van o.a. ‘Wel winnen, hè!’, wordt omarmd door NOC*NSF. Leuk en interessant voor ouders, trainers, coaches en bestuursleden.

Deze voorstelling was al eerder in onze regio te zien en toen waren de reacties zeer enthousiast! Dit is je laatste kans, want de voorstelling gaat (na zeven jaar!) stoppen.

Normaal 15 euro nu gratis!
Inclusief 2 drankjes.
– Iedereen ontvangt na afloop een goodie bag.
– Alle verenigingen ontvangen het high five spel t.w.v. 12,95. Het kaartspel zorgt voor meer plezier en respect in het team. Daar plukt de hele vereniging, inclusief tegenstanders de vruchten van!
– Mis het niet!


Zondag 20 november
van 14:30 – 15:45 uur.
Noorderkerkzaal Sneek, Oud kerkhof 11

Meer informatie en aanmelden: https://positiefcoachen.nl/voorstellingen/sneek/

RABO CLUB SUPPORT LEVERT €641,17 OP!

Volleybalvereniging Far Ut ontvangt in totaal €641,17 dankzij de Rabo Club Support.

We willen alle leden van de Rabobank bedanken voor hun stem op ons!

In totaal is er ruim €2800,- aan de vijf dorpsverenigingen uitgekeerd!

Rabo ClubSupport

Lid van de Rabobank? Dan kun je vanaf nu drie clubs uit onze dorpen steunen!
Met Rabo ClubSupport steunt Rabobank Sneek-Zuidwest Friesland lokale clubs en verenigingen. En jouw stem is geld waard voor onze clubs!

Als lid van de Rabobank mag je van 5 t/m 27 september 2022 jouw 3 stemmen uitbrengen over de clubs en verenigingen. Breng je stem uit op de verenigingen uit onze dorpen:
Volleybalvereniging Far Ut
Voetbalvereniging H.J.S.C.
IJsclub Iendracht
Muziekvereniging E.Z.G
Kaatsvereniging De Boppeslach

Vraag ook je buren, vrienden, familie om op ons te stemmen. Stemmen gaat heel makkelijk in de Rabo App (Zelf regelen/ Lidmaatschap/ ClubSupport) of op rabobank.nl/clubsupport. Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dit dan vandaag nog aan via de app of op rabobank.nl/lid-worden

Opbrengst Poiesz Jeugdsponsoractie

We hebben weer een hele mooie dikke cheque van Poiesz mogen ontvangen, met een bedrag van € 935,00.

iedereen enorm bedankt voor het sparen van de sponsormuntjes!!!

Far Ut KOEKACTIE!!!

Na de snert, paaseitjes en het suikerbrood, is het nu tijd voor de KOEKACTIE van Far Ut. En daar hebben we dit jaar jullie allemaal bij nodig!!!

We kunnen nu namelijk niet huis-aan-huis de koeken verkopen, dus willen we jullie allemaal vragen om in je familie/vrienden/buurt/werk appgroep het bericht te delen en vragen om koeken te bestellen!!! 

Jij en je familie/vrienden/buren/collega’s of wie dan ook, mogen de bestelling mailen naar: koekactie@farut.nl

Graag bestellen vóór 18 april, de koeken worden dan rondgebracht op 29 of 30 aprilin Hommerts-Jutrijp en Osingahuizen. 

Noteer in de mail:
*soort koek (bruine koek of zoetelief)
*aantal koeken (1 voor €3,-/3 voor € 8,-)
*naam + het adres
*mobiele nummer voor het betaalverzoek

Indien je zelf de koeken aflevert bij je familie/vrienden/buren/collega’s of als ze buiten Hommerts-Jutrijp wonen, dit graag even in de mail vermelden, dan leveren we het totaal bestelde aantal bij jouw thuis af.

Kunnen we op jullie rekenenen???