De theatervoorstelling over positief coachen!

Theatervoorstelling voor ouderstrainers / coaches en bestuurs- en commissieleden bij alle sportclubs in de gemeente Sudwest Fryslan.

Kinderen trainen en coachen kan een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op zondagmiddag 20 november 2022 in Sneek te zien is voor alle sportclubs in de gemeente Súdwest-Fryslân. 

In de voorstelling zien we Maarten, die natuurlijk graag wil dat zijn zoon Sander goed presteert in de sport en op school. Daarom doet hij zijn uiterste best om hem zo goed mogelijk te begeleiden. Maar in de praktijk blijkt dat nog niet zo makkelijk te zijn…

Deze voorstelling is van stichting Positief Coachen, bekend van o.a. ‘Wel winnen, hè!’, wordt omarmd door NOC*NSF. Leuk en interessant voor ouders, trainers, coaches en bestuursleden.

Deze voorstelling was al eerder in onze regio te zien en toen waren de reacties zeer enthousiast! Dit is je laatste kans, want de voorstelling gaat (na zeven jaar!) stoppen.

Normaal 15 euro nu gratis!
Inclusief 2 drankjes.
– Iedereen ontvangt na afloop een goodie bag.
– Alle verenigingen ontvangen het high five spel t.w.v. 12,95. Het kaartspel zorgt voor meer plezier en respect in het team. Daar plukt de hele vereniging, inclusief tegenstanders de vruchten van!
– Mis het niet!


Zondag 20 november
van 14:30 – 15:45 uur.
Noorderkerkzaal Sneek, Oud kerkhof 11

Meer informatie en aanmelden: https://positiefcoachen.nl/voorstellingen/sneek/