Zweten tegen Switters

Deze week stond voor dames 1 van Far Ut de uitwedstrijd tegen Swette Switters 3 op het programma. Wat later dan dat we de laatste weken gewend waren, gingen rond kwart voor 8 richting Scharnegoutum. We waren ruim op tijd en konden nog even naar de training van Swette Switters 1 kijken. We merkten gelijk dat het in de zaal flink warm was. Na de warming-up en het inspelen begonnen we vol goede moed aan de eerste set. We bouwden gelijk een voorsprong op door een goede serves en wonnen met 19-25. Maar wat was het warm! Je was blij dat je even achterin stond, dan kon je weer een beetje bijkomen..

De tweede set begonnen we ook goed ook, nu bouwden we een kleine voorsprong op. Maar halverwege de set kakten we helemaal in en Swette Switters kwam terug. Het was tot het laatst toe spannend. We verloren met 26-24. In de derde set was bij ons de energie op. Hedwig had een kleine blessure. Het viel gelukkig mee, wat tape om de duim en ze kon weer verder. Niks lukte meer, met veel opslagfouten ging de set naar Swette Switters met 25-19. Na een zweterige avond gingen we met 1 punt in de pocket naar huis. (Nu weten we waarom ze de Swette Switters heten..)

Nog twee wedstrijden dit seizoen. We doen het goed: we staan nog steeds tweede. Misschien mogen we nog wel PD-wedstrijden spelen! Vrijdag 10 april de laatste thuiswedstrijd, tegen Wisky. We zijn erop gebrand om 3 punten te pakken. Dus kom ons vrijdag 10 april aanmoedigen! Aanvang 19.15 uur in ons dorpshuis!

DAMES03

Uw verslaggeefster Anneke.