Winst in Lemmer voor Dames 1

Na een 4-0 thuisoverwinning en mooi spel vorige week, waren we van plan om dit uit tegen Lemmer voort te zetten. “Have Fun” waren de motiverende woorden van Wim onze trainer/coach, en zo starten we de wedstrijd.

Helaas was het alles behalve plezierig we konden niet lekker in het spel komen en waren meer tegen ons zelf aan het volleyballen dan tegen onze tegenstander.
We verloren die eerste set dan ook met 25-16.

Daarna hebben we elkaar even flink opgepept en wonnen we de tweede set met 20-25. Het spelniveau kwam toen weer wat in de buurt van de thuiswedstrijd van de week daarvoor.

Op naar de derde set. De ‘Fun’ was weer terug en met een degelijke onderhandse opslagserie van Hedwig, slim afwisselend spel en mooie aanvallen wonnen we met 6-25.
Yes, en nu doorstomen die vierde set.

Al snel kwamen we op een grote voorsprong, maar door een goede serve van Lemmer werd het nog spannend. Met een mooi tactisch balletje van Antje pakten we de vierde set met 23-25. De 4 punten zijn binnen!

Vrijdag 2 februari op naar Blauwhuis, daar spelen we om 19u tegen Punt Ut.