Weg met het Calimero-gevoel!

Wie kent Calimero nog? De oudere lezers van deze site vast nog wel. Voor de jongeren stellen we hem even voor. Calimero was een door de televisie wereldberoemd klein kuikentje, dat een beetje last had van het gevoel dat hij niet zoveel kon en anderen wel. ,,Zij zijn groot en ikke ben klein”, zei Calimero altijd, terwijl hij toch best over heel veel talent bleek te beschikken!

Onze B-meiden lijken een beetje last te hebben van het Calimero-gevoel. Ze denken bij voorbaat dat de andere teams in de Topklasse – van veel grotere en bekendere clubs – veel beter kunnen volleyballen. Dan lijkt het bij voorbaat al een beetje dat het hoofd in de schoot wordt gelegd; zo van: hier kunnen we vandaag niet tegenop.

Nu is het zo dat die tegenstanders inderdaad best aardig volleyballen, maarre meiden: jullie kunnen dat ook!! Jullie trainen drie uur per week keihard en zijn niet voor niets in de Topklasse beland! Door keihard te knokken en zo goed mogelijk te spelen en niet op te geven, is er altijd wat mogelijk! Dat bleek zaterdag toch ook tegen VC Sneek? Het scheelde in de eerste set heus niet zoveel: 25-21. Jammer dat Sneek heel veel punten kon blijven maken met de harde serve. Onze trainster Janice zat erbij en weet waar ze aan moet werken.

Kom op meiden: op naar de volgende wedstrijd. Zaterdag 8 november thuis tegen Kangeroes. Wég met Calimero! Hup Far Ut! Nodig opnieuw al je klasgenoten uit; wij als ouders en familie zijn er zeker weer bij. Zaterdag 15.00 uur. Knielappen om, eierschalen van de kop!

Na afloop in Sneek bij sponsor McDonald's lekker een McFlurry halen!

Na afloop in Sneek bij sponsor McDonald’s lekker een McFlurry halen!