Weer volle mep voor de A’s

De A-meiden denderen lekker door in de Hoofdklasse! In het ‘smuke’ zaaltje in IJlst werd met 4-0 gewonnen van Doles, dat de eigen inspeelballen vergeten was en later op de dag in het kader van hun Frisian Tour nog in Heerenveen ging spelen.

Far Ut was een maatje te groot voor de ploeg uit Harkstede. Zeker serverend waren de meiden van Janet scherper (Janna was klasse!), maar ook in aanvallend opzicht ging het weer best. In de passing viel er ook weinig aan te merken op onze A-toppers, die in de tweede en derde set op hun tellen moesten passen toen Doles langszij kwam. In de slotfase bleek Far Ut toch weer net wat beter en was het ook weer mooi om te zien hoe onze aanwinsten uit Heeg grote sprongen vooruit maken. Ondertussen blijven de A’s lekker bovenin meedraaien! Laat u aangenaam verrassen door de stand! Tegen Doles werd met 25-15, twee keer 25-21 en, heel scherp gespeeld!, 21-13 gewonnen.

En geen vedetteneigingen hè, onze meiden! Gewoon voor de wedstrijd aan alle supporters denken en keurig even de stoelen klaarzetten op de podium-tribune! Die service werd door de weer dik dertig fans zeker gewaardeerd!