Weer Big Mac, euh, Smile, bij de sponsor!

Eindelijk de eerste wedstrijd van 2018, de wedstrijd tegen Lycurgus! We moesten in Groningen met 4-0 winnen, anders zouden we straftraining van Janice krijgen. Dat hebben we gedaan en zo blijven we mooi bovenin meedoen!
De eerste set begonnen we goed, we hebben ‘m in 15 minuten gespeeld, dus volgens mij zegt dat genoeg! 13-25 winst voor Far Ut! In de tweede set kregen we iets meer weerstand, maar ook deze set hebben we gewonnen en wel met 15-25. In de derde set pakte de tegenstander een voorsprong maar we wisten ons te herpakken: 16-25 winst! De laatste en spannendste set van de wedstrijd volgde. We begonnen met een achterstand, op een gegeven moment was het zelfs 17-14 voor Lycurgus. Toen hebben we onszelf weer even op scherp gezet en ook deze set gewonnen: 20-25!

Groetjes, Hiltje Grondsma

(PS – de winnaars wilden na afloop wel even bij onze trouwe sponsor McDonald en diens schitterende nieuwe onderkomen kijken aan de A7, richting Bolsward. Zo gezegd, zo gedaan en dat trof prima, want de altijd betrokken sponsor Michel Groenewegen was zelf ook aanwezig. Hij maakt op de foto  rechtsachterin de winstpremie gereed voor onze dames, terwijl een van zijn 85 medewerkers even aanschoof! Weer een dikke 10 Michel, hartelijk dank namens iedereen van Far Ut! En…: wat een prachtig gebouw!