Vrijdag de dertiende…

Vrijdag 13 november, vrijdag de dertiende, hadden we met de Dames weer een thuiswedstrijd. We zouden deze avond allemaal eerder komen voor een heuse  fotoshoot, omdat onze nieuwe wedstrijdshirts en wedstrijdbroekjes klaar zouden zijn!

Maar ons geduld wordt helaas nog even op de proef gesteld: de opdruk van de shirts is helaas nog steeds niet binnen. Zouden ze eerst een verkeerd logo hebben gedrukt of was het shirt toch niet Curaçao-blauw?? We hopen dat we deze week groen licht krijgen om de shirts op te halen, zodat we alsnog met de sponsors op de foto kunnen en in een geheel nieuwe set te mogen volleyballen.

De broekjes, gesponsord door Jan Jelte, Nauta Auto’s te Hommerts ,waren wel klaar, dus hebben we besloten om zonder officiële fotoshoot, daar in te gaan spelen. Maar we konden het niet laten om zelf alvast een foto te laten nemen. Dit omdat de reclame namelijk op de achterkant/kont zit en we eigenlijk wel erg benieuwd waren hoe dat er van achteren uit zou zien. Wijzelf zijn hier in ieder geval heel blij mee!

Onze tegenstander was De Griffioen 1 uit Wolvega en de tribune was goed gevuld. Met het inspelen hadden we de grote, lange dame al gespot, dan zou een lastige tegenstandster worden. We begonnen de eerste set vol goede moed. We hadden voorsprong, ze kwamen terug, mopperden op de kleine zaal en de scheids en bij ons liep het lekker, mede door de twee opslagseries van Simone: 25-22 voor Far Ut!

De tweede set hadden wij eigenlijk niks in te brengen. Door een lastig in te schatten service, stonden zij al snel op 1-10. We probeerden terug te knokken, maar met deze achterstand lukte dat niet meer. Eindstand 7-25 voor Griffioen, snel vergeten deze set.

De derde set boden we meer tegenstand en werd en voor elke punt gestreden. Helaas was niet net niet voldoende, 20-25 en dus 1-2 verloren. Er zit meer in ons, hopelijk kunnen we dat er de volgende wedstrijd uithalen.

Na afloop hebben we weer gezellig nagezeten, dat slaagt bij ons gelukkig elke week wel  😉  Op naar volgende week, dan reizen we af naar VC Joure.