Volleybalnieuws CMV en C’s

Het was geen weer om buiten te spelen op deze zaterdagochtend. Mist en miezer, maar wel mooi weer om binnen met een bal te spelen.

Half 10 startte onze jongste jeugd, niveau 3, met hun eigen toernooi. Na iedere wedstrijd werd er in de zak met plaatjes gegrabbeld om te kijken of je bij de pieten, de sinten, de paarden of de pepernoten hoorde. Zo speelde je iedere keer weer in een ander team. Jammer dat de ouders niet konden komen kijken want ze zouden enorm trots zijn geweest!
Opslaan, toetsen, vangen en draaien, dat zijn de vaardigheden die je moet kunnen in niveau 3.
En dat ging prima!

Ondertussen waren de meiden van niveau 5 gearriveerd. Zij keken de kunst af bij de jongste jeugd want hierna zou er worden gespeeld in mix-teams! Hoe was het ook alweer?
Er werd pittig gespeeld! Fantastisch om te zien dat sommige kinderen zich het vuur uit de volleybalschoenen lopen om de bal toch nog te toetsen! Enthousiast aangemoedigd door de oudere teamspelers kun je vaak net even wat meer…..

Halverwege de ochtend pauze met pepernoten en een mandarijn! Er was zelfs thee en koffie!

Nu was het de beurt aan de meiden van niveau 5 om de ‘jongsten’ te zijn. Mixen met de C’s en spelen op het grote volleybalveld, dus mag je ook smashen en bovenhands opslaan! En dat is toch wat we eigenlijk allemaal vet graag willen doen….. Binnen het veld werden de meisjes van 5 prima gecoacht door de meiden C! Er werd goed gespeeld, dat bleek ook zeker uit de setstanden.

Aan het eind van de ochtend moest er nog even team tegen team gestreden worden……
Dus 6 grote C meiden tegen 6 iets kleinere niveau 5 meiden in een volleybalveld. De iets kleinere deden het SUPER…..
Stand 16-16, daar laten we het bij……😊

En omdat al onze jeugd nu tegelijk in het dorpshuis was vonden wij het als trainers ontzettend leuk om even een foto te maken! Het was een vrolijke ochtend…….