Volle bakken!

Ladies Weekend bij Far Ut en iedereen wordt opgeroepen aanwezig te zijn! Neem zoveel mogelijk vrienden, familie, bekenden en sportliefhebbers mee, want er staan enkele mooie maar ook hele spannende wedstrijden op het programma!

Vrijdagavond speelt ons eerste damesteam in eigen dorpshuis Oan It Far tegen Swette Switters. Die ploeg uit Scharnegoutum staat iets hoger op de ranglijst, maar onze vrouwen zijn in vorm en gaan voor de overwinning. Een volle tribune – de F(ar Ut)-side kan plaatsnemen op het podium – helpt daar zeker bij! De wedstrijd begint om 19.15 uur en wordt gevolgd door de wedstrijd van het tweede herenteam tegen Oeverzwaluwen uit Koudum. Ook zeker het bekijken waard!

Dan is het zaterdag de beurt aan onze meisjesteams. Eerst de B-meiden, die in de Noordelijke Topklasse gaan spelen voor hun eerste overwinning. Dat geldt echter ook voor tegenstander DIO Oosterwolde, dus wordt het in de IJlster sporthal vast heel spannend. DIO heeft één puntje meer dan Far Ut, dat dolgraag de laatste plaats wil verlaten. Ook de B-meiden waarderen steun langs de kant enorm.  De aanvang is zaterdag 15.00 uur, de toegang gratis en de amusementswaarde hoog, want onze meiden knokken echt voor elk punt en spelen elke week beter. Wees erbij en steun Far Ut!

En dan is er nog een lekker ’toetje’ in het eigen dorpshuis. De C-meiden spelen zaterdag vanaf 17.00 uur tegen VC Bolsward. Bij winst komt de top-3 in zicht! De meiden gaan ervoor en ook hier hopelijk gesteund voor veel fans! Na afloop als altijd de gezelligheid van ons dorpshuis! Gastvrouw Corry heeft de C-toppers mooie trainingsjacks aangeboden!