Voliebolvereniging Far Ut!

Je kunt op derde kerstdag uitbuiken van de eerste en tweede kerstdag, of je kunt de wekker zetten op vijf uur ’s ochtends en flink wat geld verdienen voor onze vereniging! Dat laatste is gedaan door veel van onze leden! Dit om de clubkas weer een fikse injectie te geven.

Bij Veenema Foods in Sneek kon in twee ploegen tussen zes uur ’s ochtends en tien uur ’s avonds geld worden verdiend met het inpakken van oliebollen. Veel oliebollen. Héél veel oliebollen en die dan ook nog eens (de zakken welteverstaan) te voorzien van stickers. Het liep werkelijk als een trein. Ondanks het vroege tijdstip blaakte iedereen van werklust, want er werd per ‘strekkende meter’ betaald. En het was nog gezellig ook, zo hoorde deze verslaggever, die zelf geen oliebollen lust. Zelfs werd de hand niet omgedraaid voor het repareren van een vastgelopen stickerprinter!

Wie waren de noeste werkers, die garant staan voor een bedrag met zeker drie nullen voor de komma?

In willekeurige volgorde: Henk Jan Eringa, Janna van der Hoek, Johannes Yntema, Joan van der Zee, Auke Minne Hofman, Margriet Abma, Gijsbert van Malsen, Petra van der Meeren, Sikke Hoekstra, Ylsa van der Meeren, Tjitske Wind, Jeltje van der Hoek, Klaas de Groot, Wim Bij de Weg, Eline van der Zee, Rina Fokkema, Karin Miedema, Rixt Bosma, Dio Spronk, Anne Rusticus, Ynze van der Valk, Klaes Gerbrandy, Marie Veltman, Wilhelm de Haas, Janet Gietema, Hans Wempe/Jildou Kroes, Bertus de Vries, Wâtte Abma, Sjoukje de Vries, Anne W. de Jong. Bertus en Sjoukje gaan nog een tweede keer en wel voor het Rode Kruis!

Op de foto’s is te zien dat de sfeer goed was bij de Voliebolvereniging Far Ut!
olie1

olie2

olie5

olie4

oliebol6

olie3