Verlies tegen Jousters

Op vrijdag 28 oktober jl. hadden we een thuiswedstrijd tegen v.c. Joure DS 3, een team met een gemiddelde leeftijd van circa 50 jaar. Ons team bestaat uit alleen maar frisse jonge meiden, je zou dus denken ‘in the pocket’, maar helaas, niets bleek minder waar!
Tijdens het inspelen was het al te merken, ze speelden best goed! Om maar niet te spreken over die midspelers, wat een lengte. Maar goed, we gingen er vol goede moed tegenaan.

De eerste set begonnen we prima, maar wij lieten het hier en daar toch wat afweten. De tegenstanders waren goed op elkaar ingespeeld, een stabiele verdediging, prima aanval en sterke midspelers. Helaas, wij waren niet sterk genoeg om de eerste punt binnen te halen, resultaat 21-25. De tweede set ging het minder, met 11-25 tot gevolg. De derde set gooide onze coach Klaas het roer om, we gingen het oude systeem 2-4 spelen met een goed resultaat! De derde set hebben we gewonnen met 25-21. Vol goede moed begonnen we aan de vierde set met als doel er een 5-setter uit te slepen, maar helaas, helaas….Hier zijn we niet in geslaagd en we hebben de 4e set slechts 14 punten behaald.
Onze trainer Bert kwam ons deze wedstrijd aanmoedigen en heeft genoeg inspiratie op kunnen doen voor onze trainingen! Klaas, bedankt voor het coachen en ook onze supporters bedankt voor het aanmoedigen.

Na de wedstrijd hebben we met zijn allen even bijgekletst onder het genot van een drankje en een bittergarnituurtje. Het was weer gezellig!

Onze volgende wedstrijd spelen we op woensdag 9 november a.s. in Sneek, sporthal Schuttersveld, met als tegenstander ANO DS 1.
Jullie zijn van harte welkom. Hopelijk scoren wij dan meer punten. Wij gaan er in ieder geval voor!