Dames laten VC Zeus2k kansloos

Vrijdag 7 april de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen en die speelden we tegen Zeus2k DS 3 .
Ze stonden op het twaalfde plekje en we wisten, hier moeten we zeker (net als de uitwedstrijd) 5 punten van kunnen pakken!

19.15 begonnen we aan de eerste set en met Klaas als coach gingen we weer goed van start: mooie opslagen, ruime passes en leuke aanvallen. Eerst liep het nog wat gelijk op maar dat duurde niet lang, we maakten deze set uit met 25-14.

De tweede en derde set verliepen eigenlijk nog beter met een paar mooie lange series opslagen en lekkere aanvallen en ook wat meer drie meter aanvallen. Set standen hiervan waren 25-11 en 25-8!!

De laatste set ging in het begin een beetje gelijk op. We kakten een klein beetje in en gingen mee in hun spel, gelukkig duurde dat niet lang. Even een sterke opslag en de tegen partij raakte uit hun spel. Nog een paar mooie aanvallen en we liepen ook hier weer uit, met als uitslag 25-16.

20.15 waren we klaar en met vijf punten erbij staan we nog steeds 7e maar wel los van de nummer 8. Super gespeeld dames en op naar de laatste wedstrijd, die zal plaats vinden in Sneek tegen Zeus2k DS2 (21.15 schuttersveld)
Wederom bedankt Klaas voor de mooie coach prestaties van dit seizoen en natuurlijk ook publiek bedankt. Misschien nog tot 21 april.

Evelien

Aanval van Far Ut, op linksvoor komt Hedwig aan om raak te slaan!

Coach Klaas houdt zijn vrouwen bij de les!