Uitnodiging voor…

Uitnodiging voor Heren 1, Dames 1, Recreanten dames en heren en meisjes B.

Elke week spelen we graag onze wedstrijd in ons dorpshuis. En elke week zit daar dan zo’n man of vrouw voor ons op De Bok. Zonder deze scheidsrechters kunnen we niet in de competitie meespelen. Binnen onze vereniging hebben we er gelukkig wel een aantal, maar we willen er best wat scheidsrechters bij. Dan is de belasting voor de huidige mensen wat minder groot. Trowuens: een een wedstrijd fluiten geeft best een kick!

Donderdag 10 december zal Klaas de Groot een scheidsrechtersavond verzorgen in dorpshuis  Oan it Far.  Hij zal dan alle facetten van het ‘vak’ uitleggen en toelichten.

Tegenwoordig hoef je geen uitgebreide scheidsrechterscursus meer te doen, maar kun je gewoon thuis de instaptoets maken. En heb je het niet gehaald dan probeer je het gewoon nog een keer.  Deze toets moet je eigenlijk voor 10 december maken. Te vinden op de volgende link:             http://www.volleybal.nl/nevobo/voor-verenigingen/opleidingen/tot-official/zaalvolleybal/instaptoets-3e-klasse-en-lager/toets

Voor de B-juniores is er een leuke site, trouwens ook leerzaam voor ouderen, je kunt daar veel belangrijke informatie vinden en spelregelkennis opdoen. Let op; dit is geen instaptoets!  https://www.volleybalmasterz.nl

Tot ziens op donderdag 10 december 20.00 uur in het dorpshuis! Wel graag opgeven bij Auke Minne! (a.m.hofman@hetnet.nl) Ennuh… succes alvast!

farudiospronk

Kom op 10 december!