Tweede snoept koploper punt af!

De mannen van het tweede hebben gestunt. Deze week werd een kostbaar punt veroverd tegen koploper Makkum. En dit ook nog eens tijdens de viering van ons 35-jarig jubileum!

Makkum zou wel even 3 punten ophalen uit De Hommerts, maar dat liep toch even anders. Far Ut 2 startte scherp en alert. Het positiespel was goed en we hadden goedgeplaatste blocks. Doordat we redelijke pass gaven, waren onze spelverdelers in staat om onze aanvallers in stelling te brengen. Onze tegenstander had hier toch wel moeite mee. Na een spannend einde van de set wonnen we de eerste set met 25-23.

De tweede en derde set was heel andere koek. We kwamen niet meer aan bod, de posities niet goed en de passes kwamen niet meer aan, waardoor Makkum de regie terugpakte. We kwamen enigszins terug door de schouders eronder te zetten en redelijk blocks te zetten, maar dat was in de beide volgende sets te laat om tij te doen keren. We verloren met 18-25 20-25.

Maar met dit kostbare punt kunnen we komende wedstrijd met goede moed aantreden tegen De Walde in Koudum. Dit op vrijdag 31 oktober.