Tweede 4-0 voor C-toppers

De C-meiden van coach Wâtte hebben de tweede 4-0 overwinning te pakken! In Heerenveen werd OPM verslagen op een veld in het grote Sportstad. Het was een taaie strijd voor de dames uit Hommerts en Jutrijp. OPM had nog geen punten en mede daardoor werd Far Ut wat ongeconcentreerd en slopen er slordigheden in het eigen spel. Naarmate de wedstrijd vorderde werd het steeds moeilijker, zo laten ook de setstanden zien.

In de eerste set daverde Far Ut lekker door; de opslagen bezorgden ons veel punten: 25-16. In de tweede set werd OPM wat meer punten gegund, we vergaten ons eigen spelletje lekker te spelen: 25-19. De derde set verliep weer een stukje stroever en OPM (een club ontstaan uit drie clubs, waarbij eentje uit Mildam) rook kansen. Toen ook de scheidsrechter wat begon te helpen, werd het nog wat lastiger, maar wel 3-0: 25-21.

Wâtte bleef enthousiast coachen om de meiden wakker te houden. Dat pakte eerst goed uit in de vierde set. Het werd 11-4, dat leek klaar. Maar toen zakten we ver weg. Niks lukte meer, we haalden onszelf uit eht spel en OPM kwam zelfs met 17-19 voor. Het werd erg spannend. Far Ut kwam met 22-21 achter. Toen lukten echter vier mooie opslagen van Karlijn en was het met 25-22 toch nog mooi 4-0!