Archives

Sanne Tigchelaar

Hoi,

Ik speel al sinds mijn zevende bij Far Ut en ik vind het nog steeds heel erg leuk! We hebben bijna zes jaar in het circulatievolleybal gespeeld. Nu zitten we (eindelijk) in de C’s. We krijgen twee keer in de week trainen van Janice Johnson, op dinsdag trainen we ook nog met een ander team in Sneek. We leren veel van elkaar en het is heel leuk. In de zomer heb ik ook beachvolleybal gedaan, dit jaar doe ik ook weer mee met de volleybalacademie daar krijg ik ook trainen van Janice. We hebben een heel erg leuk team, ik hoop nog eens met ons team kampioen te worden!

Groetjes Sanne

 

Frieda Hofman

Hallo allemaal,

Mijn naam is Frieda Hofman. Ik woon in Hommerts en ben 12 jaar. Ik speel al ongeveer zeven jaar bij Far Ut, dat is de leukste volleybalvereniging!.

Volleybal is een hele leuke sport omdat je lekker hard kan slaan en je lekker fanatiek moet zijn. Het is ook heel erg gezellig met ons team en Janice traint ons super goed. Ik train drie keer in de week. Dinsdags anderhalf uur met ons team en het team van VC Sneek. Vrijdags met ons team in Hommerts. Zondag doe ik mee met de volleybalacademie, samen met Jetske en Sanne, van tien tot twaalf in de Sneker sporthal.

Mijn hobby’s zijn: uiteraard volleybal, kaatsen en saxofoon spelen. Groetjes!

 

Sietske Cnossen

Ik ben Sietske Cnossen en ik ben 12 jaar. Ik speel in een heel leuk team en het is altijd gezellig. Ik zit op volleybal omdat ik het een leuke sport vind en het met mijn vriendinnen gezellig is. Janice geeft ons training en dat doet ze hartstikke goed. Ik ben blij met Janice als trainster. We trainen twee keer per week, één keer in Sneek op dinsdags en op vrijdags in De Hommerts.