Archives

Ytje van der Hoek

Hoi! Ik ben de enige linkshandige speelster van dit team, waarmee we al enkele jaren samenspelen. Het is hartstikke leuk en we leren nog veel. Ik hoop dat we nog eens kampioen kunnen worden, maar dat wordt moeilijk. We doen gewoon ons best! Ik vind het mooi dat we altijd zoveel supporters hebben. Die bedanken we altijd na de wedstrijd, of we nu gewonnen hebben of verloren. Als we gewonnen hebben, vormen we de juichlijn en juichen de supporters mee. Kom gerust eens kijken: op zaterdagen spelen we onze thuiswedstrijden vanaf 18 uur in ons dorpshuis in Hommerts.

Sam Huitema

Hoi! Ik ben Sam en ik ben ietsje later bij dit team gekomen, toen Annemare naar de oudere ploeg ging. Het was eerst niet makkelijk, maar het gaat steeds beter! Ik mag graag aanvallen en met mijn opslag kan ik ook punten scoren. We winnen gelukkig vaak en verliezen soms ook. Maar het is altijd gezellig! Ik vind het heel mooi dat we trainsters hebben die altijd enthousiast zijn en ons veel willen leren!

Hiltje Grondsma

Hallo, ik ben Hiltje. Ik volleybal sinds 2012. Het begon allemaal door schoolvolleybal waardoor ik interesse kreeg in de sport. Ik heb toen een jaar lang getraind en daarna twee jaar in de C’s gespeeld van Heecherop in Heeg. Toen een jaar in de A’s en nu ga ik de uitdaging aan bij de meisjes-A van Far Ut in Hommerts-Jutrijp!

Ik heb nog steeds heel veel plezier in het volleyballen, omdat het een teamsport is en je veel van elkaar kunt leren. Het leukste aan de midpositie vind ik de variatie, maar het gevoel dat je een harde smash afblokt van de tegenstander blijft het leukst!

Ik heb heel veel zin in dit seizoen. Toch was het in het begin een beetje spannend, een nieuw team, andere trainingen en ineens in de hoofdklasse spelen. Maar ik voel me erg welkom in het team! Daarom: óp naar een superleuk seizoen!
Continue Reading

Karlijn van der Meeren

Hallo allemaal, ik ben Karlijn en ik ben in de eerste plaats spelverdeelster. Maar als het even kan, mag ik ook graag aanvallen. Serveren doe ik ook graag en de sprongserve gaat steeds beter.

Ik speel al sinds mijn zevende volleybal bij Far Ut. We begonnen met circulatievolleybal. Dat was altijd heel leuk. We spelen met een vast team en zijn als C-team kampioen geworden. De rit op de platte kar door het dorp was geweldig!

We trainen altijd goed, we leren steeds meer. De thuiswedstrijden op zaterdagmiddag trekken veel publiek en na afloop is het ook altijd gezellig. Kom gerust eens kijken, we beginnen meestal rond een uur of zes in het dorpshuis van onze sponsor!

Myrthe de Boer

Sommige sporthallen zijn te klein voor me, want ik mag graag hard serveren en aanvallen! Als het lukt, is dat prachtig. We hebben een leuk team dat altijd veel supporters heeft. Net als Ytje en Karlijn heb ik een oudere zus in de A’s en als het kan, komen we bij elkaar kijken. De zus van Annemarije, Margriet,  speelt al bij VC Sneek. Wij leren veel van ze en natuurlijk ook van onze trainsters!