Archives

Eline van der Zee

Met dit team hebben we het altijd leuk en door de jaren heen zijn we steeds beter gaan spelen. Ik ben spelverdeelster en dat is een mooie functie. Dit tweede seizoen in de A-junioren moet ik zorgen snel gewend te zijn aan onze nieuwe teamgenoten, maar die zijn goed, dus dat gaat lukken.

Ik wil onze sponsoren hartelijk bedanken! Zij zorgen ervoor dat wij er netjes bij lopen en dat alles betaalbaar blijft. En welk team heeft een sponsor als McDonald’s? Niet alleen sponsoren ze de club, maar wij mogen na elke uitwedstrijd even wat lekkers komen halen!

Ylsa van der Meeren

Hoi! Ik ben Ylsa. Ik volleybal sinds mijn zesde. Volleybal is een hele leuke sport, omdat je heel veel verschillende dingen mag doen. Bijvoorbeeld smashen, serveren, passen en set-uppen.

Ik ben spelverdeelster en diagonaal aanvalster. Aanvalster vind ik ook leuk omdat je dan lekker mag smashen. Ik hou ook van tactische balletjes.

We hebben een erg leuk en gezellig team waarbij iedereen het goed met elkaar kan vinden. We zijn onze sponsors zeer dankbaar. Ook hebben we heel leuk publiek! Ze komen bij elke thuiswedstrijd kijken en vaak ook bij uitwedstrijden. Zelfs als we wel anderhalf uur moeten rijden!

We spelen nu voor het tweede seizoen in de A’s. De hoofdklasse is pittig, maar we handhaven ons prima. Ik wens onze nieuwe topmeiden veel plezier en succes toe!