Switte geblazen

Vrijdag 30 november
Swette Switters – Far Ut
Vrijdagavond 20:30 uitwedstrijd in Scharnegoutum tegen de Swette Switters, nou switte was het zeker met vloerverwarming in de zaal!

De vorige wedstrijd tegen deze switters hadden we 4-0 gewonnen dus we wisten wat ons te doen stond, punten pakken!
Het pakte helaas een beetje verkeerd uit, de eerste set kwamen we niet mooi in ons spel, we waren niet een echt team en maakten weinig af en sloegen veel uit, kortom veel eigen fouten. Toch bleven we qua score dicht in de buurt en werd het 25-23.

Tweede set bleven we een beetje doorgaan net als in de eerste set, maar het wou ons maar niet lukken om een voorsprong op te bouwen, dit in tegenstelling van de tegenpartij, zij kwamen op een voorsprong van 18-9.
Gelukkig maakte Anneke daar een eind aan met een mooie serie opslagen, wat ons op voorsprong bracht van 18-19 en met moeite wonnen deze set met een uitslag van 23-25.

Derde set werd wel iets beter maar ook hier nog teveel eigen fouten en deze switters zaten gewoon goed in hun spel met mooie opslagen en maakten qua aanval veel af. Het werd uiteindelijk 26-24.

Echt wel balen, we hadden deze set moeten pakken. Gauw vergeten en toch de vierde set proberen te pakken en hopen op een vijfde set. Ook dit liep niet zoals we hadden gehoopt en met een uitslag van 25-16 hadden de swette2switters deze set volledig in eigen hand.

Met 1 karig puntje erbij komen we op een vijfde plaats. Gelukkig zijn we aanstaande vrijdag weer in ons eigen vertrouwde zaaltje en gaan we zeker weer voor een mooi spel met als doel de volle winst te behalen.

Dus vrijdag 7 december thuiswedstrijd om 19.30 tegen de nummer 10: D.B.S DS4

Evelien

Helaas geen frituur in Schatnegoutum… dus maar een zakje chips bij de borrel ipv bitterganituur😬