Strijden tot de laatste punt

Op maandagavond 15 oktober (onze trainingsavond) stond de inhaalwedstrijd FAR UT DS1 – WISKY DS1 op het programma!

Een sterk begin van ons in de eerste set zorgde ervoor dat wij de leiding hadden. We keken goed naar waar we de bal speelden en maakten de set af met 25-11.

De tweede set ging met meer moeite, communicatiefouten zorgden ervoor dat wij rommeliger gingen spelen. WISKY begon in de wedstrijd te komen en won deze set met 22-25.

Ook de derde set ging niet zoals we wilden. Weer veel eigen fouten zorgden ervoor dat we WISKY aan hun sterke opslag lietb en. Een eindstand van 16-25.

De vierde set was erop of eronder. We moesten nu meer scoren en minder eigen fouten maken. De vierde set ging gelijk op, het stond 18-17 voor ons en de opslag was bij WISKY. We kregen een aantal mooie kansen welke benut werden, maar een aantal ballen naast ons blok zorgde ervoor dat er al snel veel punten naar WISKY gingen. We zaten er zó dichtbij, maar helaas won WISKY met 22-25! Eindstand 1-3…

Vrijdag mogen we weer, tegen Swette Switters om 19:30 uur in het dorpshuis, komen jullie ons aanmoedigen? We kunnen wel weer wat punten gebruiken!

Ilse