Spontaan toernooi-idee pakt geweldig uit!

Zaterdag 27 januari is er een toernooitje georganiseerd voor en door onze CMV Far Ut 1 en 2 (circulatie). Een vader sprak woensdag een vader van een team uit Sneek en ze opperden het idee om eens tegen elkaar te oefenen in ons dorpshuis. Zo gezegd, zo gedaan.

Een aantal moeders kwam even in actie om op de valreep nog wat teams op te trommelen zodat we er een toernooitje van konden maken. Uiteindelijk kwamen VC Sneek en VLO naar Hommerts en zelf konden we 2 teams maken, best genoch. Karin haar expertise voor het maken van een poule werd er bij geroepen en Anneke en Hedwig gingen scheidsrechteren en tellen.

Het idee om deze wedstrijdjes te oefenen in niveau 6 viel bij alle vier teams in goede aarde en deed ze glunderen: dan mogen we ook bovenhand serveren fluisterden de talentjes van Far Ut! Er werd goed en mooi gebald, met nog wel zo vaak mogelijk drie keer overspelen. Ook werd door alle vier teams een aantal keren goed en met veel kracht bovenhands geserveerd en gesmashed. Prachtig.

In de pauze was er voor iedereen limonade en koekjes. Hiervoor hebben de meiden zelf een kleine financiële bijdrage geleverd zodat we onze gasten ook een versnapering konden bieden. De zaalhuur werd deze keer gesponsord door Metsel-en Tuinwerk Tigchelaar, Sjoerd bedankt!

Meiden, bedankt voor dit leuke eerste toernooitje, het was een zeer geslaagd!

farutoernooike

Het was een geslaagd toernooi!