Spannende wedstrijd Dames 1

Op vrijdag 29 september 2017 hadden we onze eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen! Onze tegenstander was Workum, S.V.W. 3. Ook bij onze supporter was het bekend dat het volleybalseizoen weer van start was want die waren in groten getale aanwezig. Super!

Het was een spannende wedstrijd. We waren erg aan elkaar gewaagd.

We moesten er meteen volle bak tegenaan! Het was hard werken om de tegenstander te kunnen verslaan. De eerste set hebben we gewonnen met 25-19. Een mooi begin!

Het bleef knokken en ook de tweede set maakte S.V.W. het ons niet gemakkelijk. Uiteindelijk hebben we die set gelukkig wel gepakt, het werd 25-23. De derde set hebben we gewonnen met 25-22. Het liep lekker bij ons!

De laatste set was een inkoppertje, zou je denken.. Helaas, niets bleek minder waar. We begonnen de set met een kleine voorsprong, maar tegen de servedruk van S.V.W. waren wij niet bestand. Dat nam de overhand. Onze coach Wim heeft nog enige wissels doorgevoerd om te proberen het tij te keren, maar het lukte niet. De laatste set hebben we helaas verloren met 25-12. Jammer.. geen leuke afsluiter van zo’n spannende wedstrijd, maar desondanks waren wij natuurlijk heel erg blij met onze overwinning en de behaalde 4 punten!!

Onze volgende wedstrijd spelen we vrijdag 13 oktober a.s. om 19.15 uur in Hommerts met als tegenstander L.V.C. DS 2 uit Lemmer. We gaan dan weer knallen!!