Soms is de tegenstander gewoon beter

Vrijdag 14 oktober kregen wij als Dames-1 de jonge tegenstanders uit Sneek op bezoek, VC Sneek 4. Nou, dat viel niet mee! Bij het inspelen zag je al dat dit jonge team van goede huize kwam. Harde aanvallen en mooie services. Dit kwam zeker ook terug in de wedstrijd.

De eerste set kwamen wij er niet echt in, slordige foutjes en weinig servicedruk, geen goeie passes en dus ook minder aanvallen. Sneek daarentegen wel. Zij pakten ons meteen in met 17-25. Ook de tweede set verliep moeizaam voor Far Ut, het werd 13-25. In de derde set ging het wel iets beter, wat meer aanval en servicedruk, maar daar trokken de jonge dames zich niks van aan. Ze bleven heel constant en vielen echt van alle posities aan: buiten, mid, diagonaal, maar ook veel op de 3-meteraanval. Deze set pakten de Snekers met 18-25.

Toen de vierde en laatste set; die konden we toch zeker nog wel pakken! Helaas… Ook hier bleven de Sneek-meiden gewoon goed spelen. Toch hebben we in deze set beter gespeeld, meer aanvallen en langere rally’s.

Meer kan ik er niet van maken, het mocht dit keer gewoon niet zo zijn. Waar het aan lag… geen idee. In elk geval niet aan onze coach. Klaas: bedankt voor het coachen! Ook onze supporters bedankt!

Onze volgende wedstrijd is op vrijdag 28 oktober, de thuiswedstrijd vanaf 19.15 uur tegen Joure. We gaan er weer vol goede moed tegenaan. We trainen lekker door in de vakantie en kunnen dus extra werken aan onze minder goeie punten.

Fijne vakantie voor iedereen en misschien tot 28 oktober!!

Groetjes Evelien

damesveli

Uw verslaggeefster Evelien.