Snel vergeten

Op zaterdag 21 januari hadden we met de Dames een wedstrijd in Nijland tegen O.T.I.B. 2. Karin was deze keer mee als coach. Onze laatste twee wedstrijden hadden we gewonnen met 4-0, dus vol goede moed gingen we er tegenaan!

De eerste set begonnen we redelijk, maar wij lieten het hier en daar toch wat afweten. Onze pass was niet stabiel, waardoor de aanval niet goed liep. De tegenstanders waren stabieler en hadden een sterke aanval. Helaas, wij waren niet sterk genoeg om de eerste punt binnen te halen, resultaat 25-16. De tweede set behaalden wij hetzelfde resultaat. De derde set ging het helaas minder, wij behaalden slechts 6 punten. Vol goede moed begonnen we aan de vierde set met als doel er nog 1 punt uit te slepen, maar helaas.. dat is ons niet gelukt. Het was wel onze beste set van de wedstrijd, wij behaalden 19 punten.

Wij baalden natuurlijk heel erg, maar de tegenstander speelde gewoon beter. Wij maakten teveel persoonlijke fouten, de pass liep niet, de aanval kwam er niet uit, kortom; snel vergeten en volgende keer beter!

Dit was onze 13e wedstrijd van het seizoen, waarvan wij er slechts 3 hebben verloren. Prima resultaat dacht ik zo. Wij staan nu negende in het klassement, maar het verschil in punten van de nummers 4 t/m 9 is maar 5, dus er kan nog van alles gebeuren.

Karin wil ik bij deze heel erg bedanken voor het coachen. Jij gaf goede aanwijzingen!

Groetjes, Sara