Sneek brengt het tweede geen geluk

Normaal spelen wij ons wedstrijden op vrijdagavond, maar zaterdag 13 december hadden we om 16.00 uur een uitwedstrijd in de Sneker sporthal . Alweer een aantal jaren geleden dat wij van heren 2 daar gespeeld hebben. We moesten tegen het BOB-team spelen. Ze zijn ooit in de Hommerts begonnen te trainen als matenploeg onder de naam Mazda BOB-team. Het BOB- team stond nu twee plekken boven ons en op papier was dit een wedstrijd waar wel wat te halen was. Als we de volle mep pakten zouden we boven onze tegenstander komen.

Klaas, Klaes en Johannes zijn herstellende van respectievelijk rugklachten, zweepslag en een avondje stappen met maten naar  Letz Zep. Roelant heeft warmere oorden opgezocht en Henk Jan heeft drie dagen staan slopen bij zijn zus. Maar de rest van het team was topfit.

De eerste set werd echter verloren met 25-18. De tweede werden we afgedroogd met 25-10, de laatste set begonnen we met een lichte voorsprong. Dit was voor een korte duur, want we verloren uiteindelijk de set met 25-16.

Uw verslaggever,  Auke Minne