Punten blijven in dorpshuis (en dat was al zeker!)

Voor de neutrale Far Ut-supporter was het deze vrijdagavond wel lekker ontspannen. Wat er ook gebeurde, de punten zouden sowieso in ons immer gezellige dorpshuis blijven! Wat was namelijk het geval? De dames van Recreatie 1 en 2 stonden tegenover elkaar!

Nou, het is vuurwerk geworden. na een ongekend spannende wedstrijd won het ene team met 2-1 van het andere! Ja, we dachten dat het eerste gewonnen had, laten we het daar maar op houden, maar eigenlijk waren er alleen maar winnaars! Beide teams knokten zich van de vervelende 0 op de ranglijst af én brachten de tientallen toeschouwers op de banken. Waar sommige dames vooraf wel een beetje plankenkoorts hadden – ,,Kan ik het wel?” – werd er door allemaal meer dan behoorlijk gespeeld! Goede opslagen, mooie aanvallen en af en toe ook nog een loeier van een smash (Maaike, prachtig!).

Kortom: een uur topsport in het dorpshuis, waar we nog iets moois ontdekten: prachtige sponsordoeken op de klimrekken! Ook goed op de foto te zien. Hartstikke netjes en natuurlijk ook kassa voor de penningmeester! Na de zeer geslaagde Oud-ijzeractie opnieuw schitterend gedaan!