Punten blijven in de stad na leuke derby

Nee, het is onze A-junioren niet gelukt om de derby tegen Stanfries te winnen. De leuke wedstrijd leverde in de stad zelfs geen puntje op: 4-0. Zo zwaar hadden onze meiden al meer dan een jaar niet verloren en het moet gezegd: Stanfries was beter.

Dat zagen ook de vele toeschouwers, waarvan toch zeker vijftig in Fakje F. Van onze jongste heldinnen van het circulatievolleybal tot beppe Coby van Annemare, de tribunes zaten helemaal vol. En onze meiden hebben de vele fans zeker niet teleurgesteld, al doet de uitslag misschien anders vermoeden. En ook de uiteindelijke verschillen in setstanden waren groter dan we hadden gehoopt. Alleen in de eerste set wisten de door Janet en Anna gecoachte meiden de 20 te halen.

Stanfries was gewoon beter, punt. Gevaarlijker en met minder fouten aan de opslag, krachtiger aan het net. Ja, ook soms net even wat meer geluk; ballen die ‘stukvallen’ op de netrand en dan aan onze kant op de grond ploffen. Maar dat hoort erbij. Het was wel mooi om te zien dat Far Ut bleef knokken. Er zaten soms mooie aanvallen bij, er waren vele schitterende reddingen en over het algemeen was de passing behoorlijk verzorgd. 3-1 was ook verdiend geweest, maar ja, je krijgt niet altijd wat je verdient. Maar natuurlijk geen man overboord!

staanfaar

Ylsa (rechtsvoor) heeft Ilse aangespeeld. Aan het ent Annemare, achter Ylsa Rixt en achterin Janna en Amber. Rechts kijken Janet en Anna mee.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

stafar3

Fakje F zat weer tot de laatste plaats vol! (de lege plekken waren van de fotografen!). Er moesten banken bij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

stanfar

De volgende aanval. Janna dreigt linksvoor, Annemare komt op mid.