Prachtige zege C-toppers

Onze C-meiden hebben het ook in de negentiende wedstrijd van het seizoen geweldig gedaan. Tegen het gevaarlijke Dosko/Acta werd de volle buit gepakt: 0-4. Daardoor staan de meiden van Far Ut nog steeds bovenaan! De voorsprong op AVC Akkrum groeide met een puntje, omdat AVC met 1-3 won van Covos.

Far Ut startte voortreffelijk in Franeker. Er werd geconcentreerd gespeeld, de service was meteen een geweldig wapen. Het werd heel snel 7-0 voor de meiden van coach Wâtte en daarna ging de ploeg lekker door. Met name de pass was uitstekend en dat leidde via de spelverdeling tot enkele rake klappen! Op 25-12 was het 1-0.

Ook in de tweede set hielden Anouk, Anniek, Ytje, Ilsa, Karlijn, Annemarije en Myrthe de koppies erbij! Met goed spel werd het 2-0. Dosko kwam er wel steeds beter in en gaf niet op. Toch werd het 3-0 en was de zege binnen. Maar Far Ut wilde ook de vierde set winnen, alle puntjes tellen nu! En wat deden de meiden het goed! Dosko kwam in deze set wel voor het eerst op voorsprong en bleef erg lang in de buurt. De thuisclub kwam zelfs met 18-17 voor. Maar Far Ut bleef rustig spelen en via 20-18 en 22-19 (voor ons) werd het 25-22. Geweldig gedaan meiden!

franeker1

Far Ut verdedigde prima in Franeker.

franeker2

Anniek, Ytje, Anouk, Karlijn, Ilsa, Annemarije en Myrthe bedanken weer hun fans!

franeker3

Vaste supporter Douwe: wéér 5 punten!