Prachtige overwinning. Punt uit!

Het is altijd een beetje lastig om helemaal blij te zijn als je na drie gewonnen sets dan toch de vierde set verliest… Maar C-meiden: wat jullie zaterdag in Blauwhuis lieten zien, was weer geweldig hoor! 1-3 gewonnen na een hartstikke zware en spannende wedstrijd. Dan kan het gebeuren dat het in de vierde set net even niet meer lekker loopt. En eerlijk gezegd verdienden de meiden van Punt Ut ook wel een set, want zij speelden ook goed.

De meiden van Far Ut deden het weer best! Onder de bezielende leiding van coach Hans werden de eerste drie sets gewonnen. En hoe!! Het was weer met het ‘swit op ’t gebit’ voor de speelsters en hun aanhang, waarbij opnieuw de trouwste fan van het jaar, Laura. Er waren in Blauwhuis (zo’n zaal zouden wij ook moeten hebben!) meer fans uit Hommerts en Jutrijp dan van de thuisploeg en ze klapten hun handen stuk voor Anouk, Aniek, Annemare, Annemarije, llsa, Karlijn, Myrthe en Ytje. Prachtige aanvallen waren erbij en ook de reddingen mochten er weer zijn. En steeds meer bovenhandse opslagen!

Het mooiste van de dag was de derde set. Far Ut leek te verliezen. 23-20 achter. Maar onze meiden bleven knokken. 23-23, maar dan toch 25-24 en 26-25. Oei! Maar dan 2 punten voor ons: 26-27. Blauwhuis weer: 27-27. wij weer: 27-28. De rook kwam van het scorebord! 28-28. Dan 28-29 voor ons en jawel: 28-30 en de winst in de ‘buse’!

Prachtig gedaan! Nu de laatste vier wedstrijden. Tegen alle topploegen! Dat wordt genieten! Mensen wees erbij, om te beginnen zaterdag 14 maart om 17.00 uur in ons dorpshuis. De tribune op het podium moet vol!

farutblauwhuis

Mooi beeld van de warming-up in Blauwhuis.

farutblauwhuis3

De C-toppers in actie. Anniek (rechts) gaat de bal mooi pass-en. Met de klok mee (van onderaf) kijken Karlijn, Annemarije, Annemare, Hans, Anouk, Myrthe, Ilsa en Ytje toe.