Poiesz-munten sparen voor de club!

poiesactie

Het is weer zover. We mogen met z’n allen weer sponsormunten sparen voor onze volleybalclub Far Ut. Dit jaar bij de Poiesz Supermarkt in IJlst. De actie is net begonnen en loopt tot 29 maart.

Bij elke 10 euro aan boodschappen krijg je 1 sponsormunt. Er zijn verschillende aanbiedingen waar je 5 sponsormunten voor krijgt. Elke week is er een superaanbieding die 10 sponsormunten oplevert. Die superaanbieding geldt op vrijdag en zaterdag.

Zaterdag 7 maart zijn onze jeugdleden aanwezig bij de Poiesz in IJlst om zoveel mogelijk sponsormunten in ontvangst te nemen en om onze volleybalclub te promoten. Volgens de laatste berichten is de superaanbieding die dag een slagroom-schnitte. Dus iedereen die een feestje heeft…: kom je traktatie bij de Poiesz in IJlst halen en doneer de sponsormunten aan Far Ut!!

De ontvangen sponsormunten mogen in de koker van Far Ut die bij de kassa staat. Sponsormunten verkregen in een andere Poiesz Supermarkt kunnen ook in de koker bij de vestiging in IJlst worden gedaan of in de vrolijk versierde doos in ons Dorpshuis Oan It Far. Makkelijk! Uiteraard kun je de munten ook aan een van onze (jeugd)leden geven. Zij zorgen er dan voor dat de sponsormunten op de juiste plek terecht komen!

Hoe meer sponsormunten in de koker van Far Ut terechtkomen, hoe hoger het sponsorbedrag is dat Far Ut ontvangt. Dit bedrag komt geheel ten goede aan onze jeugdvolleyballers.

Iedereen succes met sparen en alvast bedankt!

De jeugdcommissie