Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2017

Steun Far Ut met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Dat is winst voor ons en euro’s voordeel voor jou! Doe de Jeugd Sponsor Munten die je ontvangt bij de boodschappen in de koker van Far Ut bij de Poiesz supermarkt in Sneek Duinterpen. De actie loopt van maandag 6 februari t/m zondag 2 april.

Super Jeugd Sponsor Aanbieding en Speciale Bakkerijaanbieding
Er zijn wekelijks super veel Jeugd Sponsor Munten te sparen met de Super Aanbieding en met de Speciale Bakkerijaanbieding. Hier zijn maar liefst 10 of 15 munten mee te verdienen. Deze aanbiedingen zetten we wekelijks op onze nieuwe facebookpagina: dus like en volg allemaal de facebookpagina “Volleybalvereniging Far Ut Jeugd”.

Noteer alvast zaterdag 18 maart. Dan staan onze jeugdleden zelf in Poiesz Sneek Duinterpen en gaan ze helpen met de verkoop van de speciale Bakkerijaanbieding van die week.

Helpen jullie mee om zoveel mogelijk Jeugd Sponsor Munten te sparen?? Hoe meer munten in de koker van Far Ut, hoe hoger het sponsorbedrag dat we ontvangen. Vraag iedereen (ouders, opa’s, oma’s, ooms en tantes, buren, vrienden, kennissen of wie dan ook) om Sponsor munten in de koker van Far Ut te doen!

Er staat een koker van Far Ut bij:
* Poiesz Duinterpen
* in school
* in het Dorpshuis
Of lever de munten in bij één van de bestuursleden.

Ps Alleen de nieuwe munten met een groene rand zijn geldig.