Plankgas naar de tweede plaats!

De B-meiden hebben een puike zaterdag achter de rug! Ze gaven zelf vol gas in Slochteren (0-4) en hoorden vervolgens dat Lycurgus met de hakken over de sloot was gekomen in Leeuwarden (2-3). Dat betekent dat onze meiden in de Noordelijke hoofdklasse nu op de tweede plaats staan!

Slochteren was op papier te pakken, maar we waren gewaarschuwd. VC Sneek had er met moeite gewonnen (2-3). Die kostbare punten wilden de meiden (dit keer gecoacht door Lia en Petra) niet laten liggen. Terwijl Eline ontbrak wegens het FK tafeltennis was wel sprake van een moeizame start (26-24 winst). Daarna ging het echter plankgas richting de volledige beloning van 5 punten: 25-16, 25-15, 25-12. Dat werd uiteraard bij terugkeer gevierd bij sponsor McDonald’s in Sneek.

Vervolgens was het nog niet uit met de pret, want bij bestudering van de uitslagen bleek Lycurgus verrassend punten te hebben verspeeld. Het blijft een geweldig gezicht: dat kleine clubje uit Hommerts-Jutrijp prachtig op de tweede plaats tussen de grootmachten Sudosa Assen, Lycurgus en VC Sneek! Onze meiden zijn gebrand op het vasthouden van de tweede plaats, enne: Lycurgus en Sudosa komen deze kant nog uit!! Maar eerst aanstaande zaterdag, thuis tegen VC058. Far Ut weet dat van onderschatting geen sprake mag zijn.

farutylsa

Ylsa, hier aan de opslag, spelverdeelde in Slochteren de hele wedstrijd.