Onthand

Vrijdag 10 januari had Dames 1 alweer de eerste wedstrijd in de tweede helft van dit volleybal seizoen.
Wij gingen vol enthousiasme van start, lekker ingespeeld. Nog even opslaan in de warming-up en los.
De pech zit soms in een klein hoekje.
Anneke zou een harde opslag tegen houden maar helaas de bal raakte haar pink verkeerd hierbij ging haar pink uit de kom.

Dus de opstelling moest omgegooid worden.
Evelien werd spelverdeler en Trijnilda diagonaal.
Gelukkig hadden wij versterking mee dus Judith begon in de basis.
Hier en daar even wennen in de eerste set het was wat onrustig, wat wil je ook.
Gelukkig stond onze coach Karin aan de kant, de rust zelve.
Hier en daar wat aanwijzingen en gelukkig konden wij deze set met 25-23 afsluiten.

Op naar de tweede.
De rust was wat terug gekeerd wij wenden aan de nieuwe situatie. Wij speelden een degelijk spelletje, goede aanvallen en opslagen dus deze set zetten wij om naar winst 25-14.

De derde set.
Het werd weer wat onrustiger in het veld, wat misverstanden in de passing dan sta je zo maar wat puntjes achter.
Deze set pakten wij dit niet meer op in het voordeel voor ons, wij moesten deze punt aan vovesa geven.

Karin zette ons weer even op scherp.
De opstelling van de tweede set er weer in en nu ons rustige spelletje weer oppakken.
Gelukkig pakte dit goed uit want vovesa moest je ook niet uitpoetsen met hun lange midspeelsters.
Ook Diana stond haar mannetje in de slotfase van deze set.
Gelukkig konden wij deze set ook naar ons toetrekken met 25-19.