Nieuw team voor onze vereniging!

We hebben er weer een nieuw enthousiast Far Ut-team bij!

Onze allerjongste Far Ut-ers zijn: Kyra Riemersma, Inge Salverda, Nora van Vugt, Hidde Veenstra en Julia Tichgelaar. Elke vrijdagmiddag hebben deze vijf toppers veel lol, maken ze grapjes, doen ze spelletjes én trainen ze ook erg hard! Het vangen en gooien van een bal gaat al best goed, de opslag is nog lastig, maar daar oefenen we veel op. En na elke gooibal natuurlijk een plaats verder draaien, dat is waar volleybal mee begint. Helemaal niet makkelijk.

Wat hadden ze een zin in hun eerste wedstrijd! Zaterdag 17 januari ging het dan echt gebeuren, de allereerste wedstrijd in Workum. Sommige kinderen waren zelfs echt zenuwachtig en hadden ’s ochtends bijna niets gegeten. Dat was achteraf helemaal niet nodig want het ging fantastisch! Het enthousiasme was van de gezichten af te lezen.

De gedrevenheid van Kyra, de concentratie van Inge, de vrolijkheid van Julia, de slimheid van Nora en de alertheid van Hidde zorgden ervoor dat alle ouders die er waren, maar ook alle andere mensen die in Workum waren, hebben genoten van deze jongste Far Ut-toppers! Op naar de volgende wedstrijd op 7 februari weer in Workum!

karinnieuw

De nieuwe toppers met trainster Karin.

 

farutsjoercic

Spanning voor de opslag.

 

karinneiwu2

Een hecht collectief!