Mooie overwinning voor B-meiden

Ze waren er wel weer aan toe, onze topmeiden in de zware topklasse. Winnen! Vrijdag mocht er weer een overwinning worden gevierd en wel in Oosterwolde. DIO werd met 1-3 verslagen.

Hartstikke mooi werk van onze B-meiden, die deze avond gecoacht werden door hun trainster Janice. Je kunt zeggen: tuurlijk, winnen van de onderste is logisch, maar het moet natuurlijk altijd nog wel even gebeuren! DIO had nog geen enkele wedstrijd gewonnen en wilde daar tegen Far Ut – de ploeg die het dichtste bij ze in de buurt staat- natuurlijk graag verandering in brengen. En in de eerste set leek dat voor DIO de goede kant op te gaan, want ze wonnen na een spannend slot met 26-24.

Oei, dat moest anders. Gelukkig ging het ook anders. Far Ut pakte de zaken meteen goed aan en de meiden uit Hommerts en Jutrijp sloegen meteen terug: 16-25. Janice kon tevreden zijn, op heel veel onderdelen liep het best. Ook de derde set ging goed: 15-25. Daarna meteen doorpakken, zodat we mooi op tijd terug konden voor de beloning bij de Mac: 19-25 en 1-3. Mooi 4 punten erbij! De teller staat nu op 19 punten – en dat is geweldig in een zware klasse als deze!

Nog twee mooie potjes te gaan! Zware potjes, maar de meiden gaan er alles aan doen om het niet bij die 19 punten te laten! Nog ergens zeker 1 setje weghalen, dat zou pas echt schitterend zijn! Jullie kunnen het meiden!

farutdiio

Beeld uit DIO-Far Ut, onze meiden aan deze kant van het net.