Mooie overwinning B-toppers

Ze kregen het zeker niet kado en daarom alleen al was het een hele mooie overwinning die onze B-meiden op donderdagavond behaalden in Joure. Het werd na een spannende wedstrijd 1-3 voor Far Ut, hartstikke mooi!

De wedstrijd werd op verzoek van VC Joure vooruit gespeeld in verband met de voorjaarsvakantie. In de mooie hal naast het zwembad pakte Far Ut de zaken meteen goed aan. Ondanks het ‘vreemde’ tijdstip zaten ze er meteen fel op en wonnen de eerste set met 25-23. Maar Joure won de tweede set met precies dezelfde cijfers, na goed te zijn teruggekomen en dus was het zaak dat Far Ut er in de derde set meteen weer bovenop zat. Dat was zo! Coach Karin kon tevreden zijn over het goede spel, dat een 25-15 setzege opleverde. En meteen denderden onze toppers door naar 25-20, na wel met meer dan tien punten te hebben voor gestaan. Maar binnen is binnen en daar waren de meiden natuurlijk heel blij mee – en zo ook de weer in flinke getale aanwezige fans!

Eén dingetje was jammer…: niemand had zwemkleding mee, want na anderhalf uur keihard werken was een uurtje zwemmen, een deur verder, wel lekker geweest!

Feestje met de fans na de overwinning!