Mooi werk van de B-meiden

Net als de A’s moesten ook de B-toppers zaterdag 10 december tegen OPM. Vanuit IJlst waren na hun wedstrijd Ilse en Eline meteen doorgegaan naar ons dorpshuis om aan de B-wedstrijd leiding te geven. Ze deden het echt heel goed, mooi om te zien!

En wat te denken van de meiden van Karin? Voortreffelijk! Er werd goed gespeeld en dat ondanks het feit dat er soms veel gelopen en gezocht moest worden in verband met de invoering van een nieuwe opstelling!

Ook de B-meiden toonden weer karakter! OPM is een goede ploeg, die hoger staat en volgens de prognose met 2-3 zou gaan winnen. Maar zoals zo vaak met prognoses: de computer zit er ook wel eens naast. Zeker omdat Far Ut B zich bij een 20-24 achterstand niet gewonnen geeft! Het werd in de eerste set nog 24-24 en daarna drukten wij door naar 27-25! Ook in de tweede set ging het best. Karlijn serveerde weer zo scherp als Michael van Gerwen zijn pijltjes gooit en de klappen van Myrthe, Annemarije, linkshandige Ytje (mooi wapen linksvoor!) en Anouk waren ook weer vaak raak. Anniek en Ilsa verdeelden en sloegen ook weer best!

Na de 25-18 in de tweede set stoomde de ploeg door, het publiek op het podium genoot! Het werd 25-22 en 3-0, waarna zeker geprobeerd werd om ook de vierde set te winnen. Dat lukte net niet, maar de 3-1 overwinning levert mooi 4 punten op! We staan in deze zware klasse nu netjes in de middenmoot. Zaterdag aanstaande naar Sneek, zet ‘m op!

Meiden: niet vergeten op te geven voor het Oliebollentoernooi!

Ytje verdedigt goed en na de goede pass op Karlijn komt er weer een puntje aan! Op de bok scheidsrechter Ilse.