Met drie 50+’ers heen en met vier terug…

Vrijdag 22 september, heren 1 gaat voor de eerste wedstrijd van het seizoen naar de Lemmer. Er zijn nogal wat afzeggingen (heeft men nu al geen zin meer?) zodat jonkie H.J. Eringa weer van stal wordt gehaald om het team te versterken.

Op de training was het niet zo goed gegaan, maar een slechte generale……

De 1ste set ging gelijk op en op 25-24 werd een verrassende doortik bal van onze spelverdeler onterecht afgefloten waardoor de winst naar LVC ging.

Gebrand door deze tegenslag werd na goed spel de 2e set in ons voordeel afgesloten met een groot verschil 20-25.

De 3e set ging weer gelijk op en dit werd weer een spannend slot waarbij LVC net iets slimmer de laatste puntjes binnenhaalde, 26-24.
Dan maar weer op naar onze befaamde 5e set, maar dan moest set 4 wel gewonnen worden. Er werd hard gevochten, maar de conditie ging ons parten spelen. Er waren te weinig wisselspeler waardoor we de winst over moesten laten aan de thuisploeg 25-22. Jammer, toch mogen we stellen dat we van de hatelijke nul af zijn en A.M. zijn laatste punt heeft heeft gehaald voor zijn Abraham worden.

Of zou het daaraan gelegen hebben? Het team al met de gedachte dat er nog een 50-er wordt toegevoegd aan de selectie. We zullen het nooit weten, maar we gaan volgende week met frisse moed verder in een thuiswedstrijd om 21:00 uur.

Groet,

Klaas