Met zeven vrouw sterk

Vrijdagavond 3 november de uitwedstrijd tegen BEO, Bakhuizen. We moesten het met zijn zevenen doen, Hedwig was het weekend weg en Trijnilda heeft een akelig ongelukje gehad op de training vorige week (enkelbanden gescheurd en in het gips).

Maar met goede moed begonnen we aan de eerste set. Eerst redelijk gelijk op maar halverwege de set liep BEO op ons uit, dat konden we niet laten gebeuren. Met wat goeie tips en op het juiste moment time outs te nemen dankzij de coach, kwamen we terug en haalden we ze ook in. Deze set wonnen we met 22-25!

De tweede set was een totale omslag. BEO had een goede service waar we moeite mee hadden. Ze maakten hiermee lange series en wij kwamen er niet meer lekker in. Deze set was dan ook snel gespeeld met 25-13. Gauw vergeten! 1-1 niks aan de aan hand.

De derde set liep ook een stuk beter. Met goede opslagen aan onze kant en mooie passes zodat er lekker aangevallen werd, zowel voor bij het net als op de drie meter. Ook deze set was snel gespeeld, maar nu dus de winst voor ons 15-25.

De vierde set was het spannendste, BEO moest wel meer druk leggen wouden ze deze set pakken en hopen op een vijfde set. Aan beide kanten vochten we voor elke punt. Wij wouden deze set echt niet laten gaan, op een vijfde set zaten we niet te wachten, dus gaan voor elke punt! We liepen weer wat uit en BEO kwam weer bij, zo ging het door tot we 23-24 stonden. Het moest nu gebeuren en pfff, ja hoor. Door een fout van BEO werd het 23-25.

Met een uitslag van 1-3 mooi 4 punten erbij! Dat plaatst ons op de vijfde plek. Aanstaande vrijdag een thuiswedstrijd tegen DBSom 19.15. Publiek is altijd welkom!

Evelien

Dames en coach bij met de bevochten vier punten!