Meisjes C blijft koploper in de poule

Zaterdag 17 november moesten wij weer spelen in de Uterne in IJlst. Onze tegenstander was deze keer Nagele. Ondanks dat deze onderaan stonden gingen we wel met volle spanning de wedstrijd in.

De eerste set wonnen we met 25-17. Daarna kregen we het moeilijker. We speelden 5-1 en dat is in het team nog erg wennen.

De tweede set verloren we met 18-25 en de derde set verloren we ook met 23-25.

Toen werd het wel erg spannend want wilden wij de koppositie houden in onze poule, moesten we wel minimaal 2 punten uit de wedstrijd halen. En gelukkig wonnen wij de set met 25-20 waardoor we nog een vijfde set moesten spelen.

Deze liep gelukkig voor ons weer beter en kwamen we weer wat beter in het spel en wonnen deze set dan ook met 15-6.

Gelukkig pakten we dus in deze westrijd 3 punten zodat we koploper blijven in de poule met 22 punten uit 6 wedstrijden. We worden hierna gevolgd door Bolsward met 21 punten maar deze hebben al 7 wedstijden gespeeld.

Volgende week maandag 26 november moeten we tegen Bolsward. De wedstrijd begint om 18.00 uur maar we hopen dat er dan ook weer veel publiek is om ons aan te moedigen. Sascha heeft vandaag ook aan het pubiek gevraagt om wat harder te roepen voor ons. Blijkbaar heeft dit dan wel weer een beetje geholpen.

Dus een klein oproepje: wie moedigt ons aan op maandag 26 november!

Groetjes

Iris Sanne