Meisjes C binnen een uur vijf punten rijker.

Zaterdag 19 januari om 11 uur hadden we onze tweede wedstrijd in de nieuwe poule, onze tegenstander was Abiant/Set Uppers Mc2.
Toen ze de zaal binnen kwamen dachten we: dit word een moeilijke wedstrijd omdat ze best wel groot waren en een leuke warming-up hadden.

De eerste set kon beginnen: het ging goed en Abiant had veel opslagfouten, bij ons ging het goed we hadden mooie aanvallen waardoor we het voor hun lastiger maakten om te passen. We wonnen deze set met 25-19.

In de tweede set was het een ander verhaal en hadden we toch wat meer van hun verwacht. Jetske begon met de opslag: dan een ketser, dan een ace, soms kwam de bal een keer terug en dan weer een mooie aanval en Jetske kon weer verder. Zo ging ze door tot de 15 punten. Toen stond het 15-01 en maakten hun de fout, dus hadden wij de opslag weer. Nu was Sietske aan de beurt, ook zij had hele mooie opslagen. Heel soms kwam die ook weer terug, dan even een prikballetje in het centrum en weer door. Zo ging ze door totdat de set was afgelopen. We wonnen met 25-01!🙊

De derde set ging ook goed. Bij Abiant lag het centrum erg open, dus daar probeerden we een paar prikballetjes en als ze dan naar voren stonden weer een aanval tussendoor. Weer hadden we mooie opslagen waardoor we ze het moeilijk maakten. Eindstand 25-15.

In de vierde set maakte Abiant veel opslagfouten. Bij ons moet iedereen bovenhands opslaan, wat ook heel erg goed ging waardoor we veel punten scoorden. Zo nu en dan weer een prikbal in het centrum en dan weer een mooie aanval. We wonnen deze set met 25-07.

Het was een leuke wedstrijd, volgende week moeten we spelen in Zwolle om 10:00 uur.