MB Far Ut van RSG naar Heren NL volleybalteam

Een groot deel van de Meisjes B, diegene die op het RSG zitten, hebben begin april meegedaan aan Olympic Moves in Hoogeveen, onderdeel uiteraard volleybal.
Bernou, Iris Sanne, Jetske, Sietske, Sanne en Frieda en schoolgenoot Meike uit Sneek zijn daar 2e geworden. Als prijs kregen ze tickets voor de kwalificatiewedstrijd van de heren het Nederlands volleybalteam.

Woensdag was het dan zover, de meiden en 2 ouders reisden wederom af naar Hoogeveen. De lange mannen sloegen er flink op los en wonnen vrij makkelijk met 3-0 van Estland. Hierdoor is Oranje met 4 gewonnen wedstrijden doorgedrongen tot de Final Four.

De meiden hebben een machtige avond gehad, klappen, zingen, juichen: de avond vloog voorbij. Na de wedstrijd nog even op de foto met enkele spelers, o.a. Van Solkema uit Sneek en natuurlijk Plak. In de auto waren ze lang onrustig van al dat testosteron wat in Hoogeveen was opgesnoven 😉

Ook willen de meiden jullie er aan herinneren om dinsdag 18 juni de Kampioensbijlage van de Leeuwarder Courant goed te lezen, hier staan meerdere teams van Hommerts-Jutrijp in.
Dus kopen, lezen en bewaren!

2e prijs team RSG
Vol in beeld op tv
Selfie met Plak 🙂
Gegiechel voor de wedstrijd
Poseren met Rick van Solkema uit Sneek