Latertje in Harlingen

Donderdag 31 oktober zetten wij met 8 dames richting Harlingen. Karin die helaas nog geblesseerd is wou ons wel coachen. Geeft mooi wat rust in het kippenhok. Janita ging mee om ons te helpen.
Bij aankomst was het wel duidelijk dat het een latertje zal worden. De wedstrijd voor ons werd een vijfsetter, wij moesten pas om 21:05u beginnen. Dus 20 voor 22u van start.

Wij begonnen goed allert, Anneke had wel 3 fantastische reddingen. Dit zette de toon voor de wedstrijd. De eerste set werd ook overtuigend gewonnen met 25-17.

Op naar de tweede, wij zetten dit door ook in de 2de set. Harlingen begon wel beter in de wedstrijd te komen. Prik ballen hier en daar en een leuke mid aanval vanaf hun kant. Wij waren niet van plan om hun langs zij te laten komen. Dus deze set werd met 25-22 gewonnen.

Karin sprak ons rustig toe met handige tips dus op naar de 3de set. Janita kwam erin op mid waardoor zij op de mid gelijk mooie punten scoorde. Ook deze set verliep positief voor ons. Al hadden wij wel een scheidsrechter die wou opschieten, ze gaf wel een hele vreemde draai aan de 8 seconden voor de opslag. Des al niet te min wonnen wij deze set ook, al werd het op het eind van deze set wel spannend, door eigen fouten kwamen ze erg dicht bij. 25-23.

Nu die vierde set ook pakken zeiden wij. Sara kwam op de buiten en Janita bleef mid. Het begin van de vierde set begon voor Harlingen maar wij pakten dit snel weer van hun over. Ook deze set bleef spannend wij konden dit handelen en wij beslisten ook deze set in winst.
Na dit latertje nemen wij vijf punten mee naar Hommerts.
Zo blijven wij mooi op het derde plekje staan.