Laat de bank jouw club sponsoren!

Hallo Far Ut-lid! Ben je lid van de Rabobank Sneek Zuidwest-Friesland en is Far Ut jou favoriete sportvereniging, dan heb je de kans om 5 euro uit de sponsorpot van de bank toe te kennen aan Far Ut. Jij sponsort terwijl de bank betaalt! Je kunt ook je ouders, je pake en beppe en andere familieleden of kennissen vragen om Far Ut te sponsoren!

Met dit geld willen we als bestuur graag nieuwe materialen aanschaffen, ter ondersteuning van onze jeugdtrainingen. Specifiek voor de allerjongsten willen we extra activiteiten realiseren, zoals een ouder-kindtoernooi, een jeugdkamp en een beachvolleybaltoernooi.

Alle leden van de Rabobank Sneek-ZWF ontvangen het magazine Dichterbij van de bank. In aflevering 4 staat precies aangegeven hoe je via internet in drie stappen 5 euro uit de Rabo-sponsorpot aan je favoriete vereniging toe kunt kennen.

Stap 1:  Ga naar website www.rabobank.nl/sneek-zwf. Klik op ‘Ledensponsoring: breng nu uw stem uit’ onderaan de pagina op de eerste regel onder Nieuws.
Stap 2:  Klik op ‘Website ledensponsoring’, als aangegeven in punt 1 onder Hoe brengt u uw stem uit. Kies voor het tabblad Stembiljet. Vul de gegevens in. Iedere vereniging heeft een unieke code. De code van Volleybalvereniging Far Ut is RLS293. Zonder deze code verwerkt de bank je stem niet. Let op: de bank vraagt ook jouw naam en Iban-bankrekeningnummer om te controleren of je lid bent. Geef ook je email-adres en vink aan dat je per mail een bevestiging wilt ontvangen.
Stap 3:  Klik op ‘verzenden’ (als je een bevestiging via je email ontvangt, is je stem verwerkt).

Je kunt je keuze gedurende de gehele maand december doorgeven,maar het is het beste om het meteen te doen. Mocht het niet lukken, dan kun je bellen met de bank via (0515) 43 70 00 of met iemand van het Far Ut-bestuur.

Je keuze voor Far Ut stellen wij zeer op prijs! Hiervoor bij voorbaat onze hartelijke dank.

Bestuur Far Ut