Komop Far Ut!

Vrijdagavond 21 september speelden we ons eerste wedstrijd van dit seizoen.
Met een “nieuw” team, Evelien, Hedwig, Trijnilda, Sara, Anneke en nieuw in ons team Tietsje vanuit Dames 2 en Karin uit Joure.
Ook nieuw dit jaar is dat we onze thuiswedstrijden om 21:00 hebben. Dus geen gehaast en gevlieg na het eten, maar nog even rustig aan met de beentjes omhoog😜. Ook spelen we dit jaar tegen veel andere teams waar we nog nooit eerder tegen hebben gespeeld. Zo ook vanavond, DSVS uit Marssum, Menaam, Dronrijp en omliggende dorpen kwam bij ons bezoek.

Na een wat rommelige warming-up😉 en inspelen begonnen we aan de eerste set. 
Met aan de kant onze nieuwe trainer en thuiscoach Gerrit Deinum uit Workum.
FAR-UT HOPPA oeps🙊 KOMOP!!
We begonnen gelijk sterk. Goede service druk. Mooie aanvallen! Het ging super. We wonnen de eerste set dan ook met 25-20.

KOMOP FAR-UT!! de tweede set ging het net als in de eerste set gelijk op. Weer waren er mooie aanvallen en service aan onze kant. We hadden mooie varianten vanaf driemeterlijn, achterover, mid en op de buiten werd er goed aangevallen. Ook deze set wonnen we, 25-18.

FAR-UT KOMOP!!
De derde set kwam Trijnilda erin voor Karin. We begonnen deze set wat slordig. En kwamen daardoor op een achterstand. Met een achterstand van 12-17 kregen wij de service. We konden met de servicedruk onze achterstand wegwerken en kwamen op gelijke hoogte 17-17. Gelukkig hadden we ons weer herpak, en wonnen de set met 25-19. De 3 punten waren binnen op naar de 5!

V.L.O oeps😂 FAR-UT KOMOP!!
Met dezelfde 6 als in de derde set begonnen we aan de vierde set. Allemaal nat van het swit stonden we allemaal er weer klaar voor. Net als in de derde set begonnen we weer wat slordig. Maar ook nu herpakten we ons. Het ging gelijk op. Maar uiteindelijk pakten wij de set. Met 25-21 hebben wij de eerste 5 punten te pakken!! Dat werd in de kantine gevierd met een hapje en drankje. Aanstaande donderdag spelen we een uit wedstrijd. Tegen VoVeSa in Sint Annaparochie. 

Groetjes Anneke