Koele kikkers in Balk

De B-meiden zijn na de vakantie-onderbreking gewoon doorgegaan waarmee ze al een tijd bezig zijn: lekker volleyballen! Nog altijd maakt dit team van coach Karin en de trainers Trijnilda en Janice enorme progressie. Dat ondervond zaterdag ook De Balksters Smashers, dat als nummer vier eigenlijk geen kans had tegen de nummer drie. Het werd 0-4 via 8-25, 12-25, 19-25 en 20-25. Duidelijk zat.

De Far Ut-meiden speelden weer lekker koel. Geconcentreerd, zeker in de eerste twee sets. Geen enkele servefout in deze fase! Sterker nog: Sam, Karlijn en Anniek maakten aan de opslag een berg punten. Verdedigend was het ook weer prima en in de aanval ging het zowel op de buitens als via de mid prima. Annemarije en Myrthe tikten op de mid heel wat puntjes binnen.

In de derde en vierde set ging het moeizamer, maar DBS kreeg toch weinig kans. Far Ut was telkens net op tijd wakker als de thuisclub op gelijke hoogte kwam en dacht aan een setpuntje. No way dus: 0-4 en hartstikke mooi spel! Als deze meiden geconcentreerd spelen, kunnen ze alle teams aan! Op de foto een geweldige redding van Karlijn!