Klinkende zege B-meiden in Sneek

Hatsekidee! De B-toppers hebben er bij de start van het seizoen geen gras over laten groeien, voor zover dat in een sporthal natuurlijk mogelijk is. Winnen is altijd lekker en winnen in Sneek smaakt altijd een tikje beter! De ploeg van coach Karin liet geen steekje vallen in de eerste wedstrijd van dit seizoen: 4-0.

De meiden hebben het in wedstrijden, waarin ze toch wel een stukje beter zijn, altijd wel wat moeilijk. Na twee gewonnen sets kakt het jammergenoeg een beetje in, de concentratie wordt minder. Na de 25-16 en 25-10 setzeges kon je daar op wachten. Dan is het zaak voor Karin en de supporters om ze wakker te houden, al moet het natuurlijk vooral uit de meiden zelf komen! Ook als je sterker bent, is het wel handig om toch achter alle ballen aan te gaan en te duiken als het nodig is. Ze lieten Sneek echter steeds wat beter in de wedstrijd komen en toen er ook nog enkele ‘vreemde’ beslissingen op de bok werden genomen, werd het nog spannend ook.

Net op tijd vonden Myrthe, Annemarije, Karlijn (sprongserve, zie foto!), Sam, Ilse (bloks!), Ytje, Anouk en Anniek het wel welletjes. De derde set wonnen ze met 25-19 en in de vierde set waren ze ook op tijd weer wakker. Het werd nog wel onnodig spannend toen we in de slotfase een voorsprong weggaven. Het werd 23-23 en 24-24, maar op het tweede matchpoint knalde Anouk op linksvoor de lak van de vloer!: 27-25 en 4-0.

Mooi gedaan meiden, die gelukkig niet vergaten om de ‘juichlijn’ weer even uit te voeren voor hun zeker 25 meegereisde supporters!