‘In the pocket’ voor Dames 1

Op vrijdag 19 oktober stond de wedstrijd tegen Swette Switters DS 3 uit Scharnegoutum op het programma. We moesten vandaag goed spelen! We hadden 6 punten behaald in de eerste 4 wedstrijden van het seizoen, dus er was werk aan de winkel. Ook bij onze supporters was het bekend dat er weer een wedstrijd was want de tribune was mooi gevuld! Super!

De eerste set gingen we gelijk op. We moesten er dus meteen volle bak tegenaan om het eerste puntje te kunnen pakken, maar dat is gelukt. De eerste set hebben we gewonnen met 25-22. Een mooi begin!

Nu moesten we volhouden en dat lukte gelukkig. Onze tegenstander was iets minder in vorm dan de eerste set en we wonnen de tweede set met 25-16. De derde set hebben we ook gewonnen met 25-16. Het liep lekker bij ons!

Toen kwam de 4e set. We konden het nu niet laten liggen. We moesten voor de 5 punten gaan. We gingen weer aardig gelijk op. Onze tegenstander was nu sterker dan de 2 sets ervoor. Het was spannend! We waren gedreven en wilden winnen en gelukkig, deze keer pakte het goed uit! De laatste set was voor ons, de stand was 25-23! We waren ontzettend blij met deze overwinning. Eindelijk 5 punten behaald in een wedstrijd, dat is mooi voor het klassement waar we nu op de 4e plaats staan. Het is uiteraard de vraag of we dit plekje kunnen handhaven, aangezien wij het enige team van onze poule zijn die 5 wedstrijden gespeeld hebben. De rest heeft minder wedstrijden achter de rug, maar we doen ons best! Volgende keer weer op naar een overwinning!

Antsje, bedankt voor het coachen! Verder was onze nieuwe trainster Claudia ook van de partij. Erg leuk!

Onze volgende wedstrijd spelen we vrijdag 2 november a.s. om 19:30 uur in Hommerts met als tegenstander Oudehaske DS 1. We gaan dan weer knallen!!

Iedereen is weer van harte welkom!

Groetjes, Sara